Esraaa14 Boş gebelik yaşayan varsa bilgi verebilir misiniz? Göğüs hassasiyeti kasık bel ağrısı yaşadınız mı ? Bir de kaçıncı haftada anlaşılır boş gebelik olduğu
Mhrbn44_ Esraaa14 ben ilk hamileligim de yasadim cnm ayni normal gebelik belirtileri oluyor canim benim bayrambtatili girmişti araya 10. Haftaya kadar beklemistik sonra kurtaj oldum
Mryy01 Esraaa14 tüm hamilelik belirtilerim vardı , 7 haftada boş gebelik denildi 1 hafta bekledim kürtaj olmak belki gözükür diye 8 haftada kürtaj oldum
melikeyldz_05 Mhrbn44_ Beta değeriniz kaçtı? Bende çok korkuyorum değerim yükselmez boş gebelik olur diye 🥹
Esraaa14 Mhrbn44_ yaa ben 4+5 oldum bugün dün kan verdim betahcg 3401 çıktı benim değerim ikiye katlamıyor %60 civarı artış oluyor
Esraaa14 melikeyldz_05 ben de çok korkuyorum doktorum 2 hafta sonra gel dedi bu 2 hafta nasıl geçicek bilmiyorum
melikeyldz_05 Esraaa14 Aynı bende 10 gün bekledim cumartesi İnşallah gideceğim adetten önce mı öğrendiniz siz kaçtı Beta değeriniz
Esraaa14 melikeyldz_05 adetten önce baktırdığımda 59 çıkmıştı 3 gün sonra gittim 206 çıktı sağlık ocağında .sonra kadın doğuma gittim cumartesi 2223 çıktı pazartesi tekrar verdim 3401 çıktı doktorda değer ikiye katlamadığı için boş gebelik olabilir dedi ama kesem büyümeye devam ediyor