Zuhre1 Kızlar merhaba 11 haftalığım suan tam 28 ekimden beri 5 kilo almışım sizde kilo durumları nasıl hamileyken diyetisyenle görüşüp kilo kontrolü yapan var mıs acaba çok canımı sıkıyor bu durum
prensesinannesi94 Zuhre1 18+6 dayım bende 4 kilo aldım sanırım bir sıkıntı olsa doktor diyet tavsiye ederdi
cansualisa Zuhre1 41 günüm var 10 kiloyla devam. Kızımda 28 kilo almıştım ama çok şükür fazlasıyla gitti hepsi. Danıs kuzum ilerisi için sağlıktan daha önemli bişi yok🌺
Piaaa Zuhre1 13+4üm 2.5 almışım. Bana da fazla geldi ilk üç ay alınmamalı diyorlar ama bünyeden bünyeye değişir tabi bulantılarım var ama yemem iyi. Umarım sıkıntı yoktur tatlı çok yiyorum
Zuhre1 prensesinannesi94 doktorum bana suan iyi gidiyorsun ama istersen yardım alabilirsin dedi bianda böyle almış olmak beni korkuttu açıkçası 😢
prensesinannesi94 Zuhre1 doktorun seni rahatlatmak adına söyledi sanırım zayıf hamile kalıp yine diyetisyene başvuranlar var aslında sadece kilo takibi için düşünmemek lazım sağlıklı dengeli beslenmekte çok önemli bu zamanlarda fikir alınabilir oyüzden
poyrazvearya cansualisa 27 haftada 10 kilo çok üzülüyorum valla nolcak böyle eskisi gibi olamıycam bir daha sanki
Nurten2610 poyrazvearya 29 haftam 10 kilo normal ya kan artior bebek büyüyor rahim büyüyor göğüsler büyüyor takma bu kadar önemli olan sağlıklı olması kilo gider doğumdan sonra tabiki dikkat et sağlıklı şeyler tüket ben karbonhidrat kesmeme rağmen bu kiloyu aldım
Summerwine Zuhre1 24+3 13 kg aldım ve zaten kilolu hamile kaldım diyetisyene başlicam haftaya randevum var😒
Zuhre1 prensesinannesi94 ben normalde çok kilo almıştım hamilelik öncesi diyetisyene gidip 13 kilo verdim fakat suan fazlasıyla almaya başlayınca korkuyorum
Fatmaztrk Zuhre1 her insanın bünyesi aynı değil canım. Sen sadece hamur işi ve tatlıya dikkat et yeter. Oda gebelik şekeri olmaması için. Kilo geri verilir Allah’ın izniyle
poyrazvearya cansualisa ekmek yemiyorum çok ama sürekli acıkıyorum doğumdan hemen sonra kaç kilo gider 🥺
Peri_kizi Zuhre1 canım bende 12+3 haftaligim 77 kiloyla hamile kaldım şuan 77 bucugum hicde düşünmedim diyetisyene gitmeyi
cansualisa poyrazvearya bnm 15 gün snra gitmeye başladı kuzum acayip ödem olmuştum fil gibi ayaklarım olmuştu doğumdan snra
Ttgce Zuhre1 bende 11. Haftalıgım daha hiç kilo almadım çok şükür inş böyle devam eder. İlkinde 20 kilo almıştım toplamda çünkü 🙂
Zuhre1 Ttgce ilklerde hep fazla mı alınıyor acaba dedim bende bi umarım daha çok almam ve dikkat ederiz😢