kalbiminpariltisi Kızlar siz hangisi yaptırdınız? Nipt testi için ne kadar ödediniz? Doktorunuz hangisini öneriyor bilgilendirir misiniz
Ozge-Ka kalbiminpariltisi nipt test yaptırdım değer sınıra yakın çıktığı için. Doktorlar tabiki bu testi öneriyor çünkü sadece kan veriyoruz bebeğe bir risk oluşturmuyor 😊 biraz pahalı olması sorun sadece durumunuz varsa yaptırın kesin insan gerçekten rahatlıyor.
kalbiminpariltisi Ozge-Ka ikili test yaptırdıktan sonra mı bu testi yaptırdınız acaba, dün doktorum testlerden bahsetti çok fikrim yok açıkçası
Ozge-Ka kalbiminpariltisi evet ikili testten sonra yaptırdım. Siz daha ikili test yaptırmadınız sanırım. Yaptırdıktan sonra riskli çıkarsa yaptırın bence.
kalbiminpariltisi Ozge-Ka önce ikili test yaptırayım o zaman, ben ikili test yaptırmadan direkt nifty mi yaptırsam dedim doğru diyorsunuz önce ikili test yaptırayım 🥰
Ozge-Ka kalbiminpariltisi nipty test daha kesin sonuç sanırım durumunuz varsa direkt onu da yaptırabilirsiniz tabi😊 benim sonucum biraz sıkıntılı çıkmasaydı hiç yaptırmıcaktım açıkçası 😊
kalbiminpariltisi Ozge-Ka baya pahalı bir test gerçekten bilmiyorum önce ikili yaptırayım inşallah gerek kalmaz