evin_bozkurt Kan değerlerim düşük çıkıyor hamile kaldığımdan beri ilaç kullanıyorum fakat hiçbir şekilde etkisi yok ne kanı düzeltebildim ne de vitamını kendim ekstra evde çok iyi besleniyorum ayrıca ama düzelmiyor napmam gerekiyor acaba
91mer evin_bozkurt turpu düdüklüde haşlayın ve çıkan suyu için ablam onuda yaptı bunu kan değerleri yükseldi 1 hafta boyunca içirdi Yada üzüm pekmezi organik ev yapımı olsa suoer olur Allah şifa versin
meleklerin_annesii evin_bozkurt geçmiş olsun , aynı problem bende de var birsürü ilaç kullanıyorum , bende çare bulamadım
Gzdmrt2905 evin_bozkurt ben her sabah aç karnına iki kaşık pekmez yiyorum baya etkisini gördüm kızlar denemekte fayda var
1prensannesi_ evin_bozkurt hangı ılaclari kullanıyorsunuz benımde anormal dusuktu tardyferon ve vinalac kullandım cok yaradi
evin_bozkurt 91mer turpu ilk defa duydum teşekkür ederim eğer turp bulursam denicem , pekmez dediğiniz gibi köy pekmezi bizim burda kendi yaptığımız onu da yiyorum fayda etmiyor ama
evin_bozkurt Gzdmrt2905 ben bir hafta onu denedim fakat bu sefer kahvalti yapamadım zaten fazla kahvalti yapamıyorum onu da aç karına yersem hiç yemiyorum yemek
91mer evin_bozkurt üzüm pekmezi olmasına dikkat edim ve içine limon sıkın ⅓ damla arası o zaman kana karışması daha çabuk oluyır
evin_bozkurt 91mer inan olun vücudum nasıl bir şey anlamıyorum dediğim gibi kaşıkla yemeyi de denedim suya koyup limon damlatıp içmeyi de ama hemen iştahım kesiliyor ondan sonra gün boyu yemek yemiyorum
evin_bozkurt 91mer metabolizmam oldukça hızlı hamile kalmadan önce nasılsa şimdi de aynı öyle yediğim daha af buyurun agzımdayken lavaboya gidiyorum hatta bilerek kabızlamak istediğim oluyor malesef 😂
evin_bozkurt 91mer bu konudan en çok eşim rahatsız biliyor musunuz gece uyandırıp lavaboya gelmek zorunda kalıyor benimle 😅😅 şaka bir yana aileden gelen bir şey sanırım bütün ailem öyle
1prensannesi_ evin_bozkurt doktorunuza danişin benım dedıklerım cok yararlı oldu hamıle tabletler zaten sızede yarae umarım
gozdetrhn evin_bozkurt bir yemek kaşığı pekmezin içine 2-3 damla limon sıkıp sabahları için çok faydasını görürsünüz