yagmurtpl Gulsunoyku canım sabret beterin beteri var Allah korusun bebeğin emin ellerde şu an en iyi şekilde tedavi oluyor iyileşince kavuşacaksınız inşallah sabır canım bol dua et 🙏
Maviss35 Gulsunoyku canım bende 38. Haftada doğum yaptım bebeğimde enfeksiyon çıktı 4 gündür küvezde üzülme kaç çıkmış enfeksiyonu? Allah şifa versin bebişlerimize inşaAllah 🙏
Bilge35 Gulsunoyku Allahım yandımcınız olsun bebeğinin ve senin. İnşallah sağ sağlim tez zamanda alırsın kucağına🙏
Sevil55 Öncelikle geçmiş olsun Allah bebeğinize şifa versin 🙏🏻Benimde geçmek bilmeyen bir idrar yolu enfeksiyonum var, ilaç kulandım ama geçmedi birtürlü,dua ediyorum benimde çocuğun kanında çıkmaz umarım,gerçi tedavisi var ama insan korkuyor yinede 😰😰doğuma bir haftam var bu arada
Gulsunoyku Sevil55 ins siz yasamazsınız bu durumu hastanedeyim şimdi her odada bebek sesi benim odam bir anda bosaldi☹
HaticeTabak Gulsunoyku Rabbim tez zamanda şifa versin 🙏 Biran evvel kucağına alıp doya doya ömür boyu koklayıp sevmeni sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Derdi veren Rabbim dermanini da versin inşallah 🙏
dlaragur Gulsunoyku Allahım acil şifasını versin inşallah, üzülme güçlü dur bebeğine en büyük destek bi annenin güçlü kalabilmesi. Allahın izniyle yoğun bakımdan çıktıktan sonra senin sütüne çok ihtiyacı olacak bebeğinin 💕
Haticeozturk Gulsunoyku enfeksiyon olduğunu doğduktan sonra anlıyorlar degilmi odrar yolu enfeksiyonunda ne gibi sikayetiniz var bende bekarkende alıntı oluyodu doktor normal demisdi hamilelikdede oluyo süt gibi sadece mantar die fitil verdi ama başka hiçbir şikayetim yok sadece akinti
Sevil55 Gulsunoyku inşallah 🤲🏻🤲🏻Allahım bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasib etsin en kısa zamanda🤲🏻🤲🏻 Sağlık durumundan haberdar edin lütfen iyi sağlıklı haberlerini bekliyoruz 👋🏻😉
Maviss35 Gulsunoyku bu arada bol bol sütünü sağ ver sütünü almazsa çabuk iyileşmez. Senin sütün ona şifadır. Sağarkende sakın manuelle sağma göğüsnü mafedersin iltihap falan tutturuyo göğüse ben mamajoonun elektrikli gçğüs pompasını aldım ne acıtıyor ne yara yapiyor
Azrazerin Gulsunoyku geçmiş olsun canım yapma böyle şuan en çok o süte ihtyacı var bebeğin toparlan olabilecek şeyler bunlar keşke olmasa ama allah beterinden korusun çok şükür atlatılabilecek bişey üzme kendini dua et bebeğine rabbi şafi isminşn hürmetine şifasını üstünüzden eksik etmesin🙏🏻