Mysngl Kızlar ben öğretmenim ve okulda epey yoruluyorum hele ki merdivenleri çıkmak zulüm oluyor artık ama işte artı yönden düşünüyorum iyi gelir belki doğum için aynı durumda olan var mı çok hareketli olup da doğumu rahat geçenler
Ogretmenanneyim Mysngl benim bransim okul öncesi çalışma saatimiz daha az ama maalesef bende hiç oturamıyorum sürekli yanlarında oluyorum inşallah doğuma faydası olur
cansualisa Mysngl kızımda atmaca gibiydim o evi kaldırır temizlerdim hiç tık demezdim pazarıma alışverişimi hep kendim yapardım spinal oldum ki 28 kilo almama rağmen rahat çok güzel hamileliğim geçti
Burcusko Benim riskli gebeliğim vardi buna rağmen devam ettim 6 aylıkken işten ayrildim doğumum cok kolay geçti@“Mysngl”#p25236575 Mysngl
Eliff14 Mysngl bende sinif öğretmeniyim 40 öğrencim var ve yoruluyorum artık cocuklar da aşırı yoruyor küçük oldukları içi hep birbirlerini sikayet ve hareketlilik var malesef ve teneffuslerde çığlık atıyor çocuklar bebeğim etkilenir mi bilmiyorum
Ayseekin Ben ilk gebeliğimde de çok aktiftim hiç durmazdm ilk doğum olmasına rağmen açılmam 7 saat sürdü doğumum 20 dk şimdi kızım bir yaşında ikinci çocuk geliyor 30 haftalık kızımdan dolayı zerre oturamiyorum inşallah bu doğumda hızlı olur
Mysngl Ogretmenanneyim umarım ya ilk hamilelikte çok hareketli değildim bunda fark olacak mı acaba merak ediyorum
Meribiri1 Ogretmenanneyim resmen kendimi okudum zümrem 😄 beş saat okulda kalıyorum ama o on saate bedel oluyor teneffüs yok iki dakika tuvalete gitsem çocuklar kapıma geliyor sınıfımda iki tane davranış bozukluğu olan çocuk var 32. Haftamı sabırsızlıkla bekliyorum .
cansualisa Mysngl evet almıştım hepsi de gitti:) şimdi 2. Hamileyim oğluma 41 günüm kaldı yine hareketliyim ama riskim olduğu için çok dikkat ediyorum yürümüyorum eskisi gibi alışveriş vs asla yapmıyorum hep onlıne eski halimi çok özledim oğlum da da 10 kilo sldım suanaaa kadsr hani nerde kilo diyorlar 😀
Ejce Ben de öğretmenim, 23. Haftaya gireceğim nöbet tutuyorum vs oldukça yoğun geçiyor umarım sağlıkla doğum yaparız
Mysngl Ejce aynı şekilde nöbet zaten çok zorluyor baskı çok oluyor hayırlısyla güzel doğumlarımız olsun inşallah
Ogretmenanneyim Meribiri1 ah ah dertlerimiz aynı hocam 😑 32. Haftadayim ben çalışabilir raporu aldım calisabildigim kadar calisicam. İkinci dönem elimden geldiğince kapatmaya calisicam.stajyerde yok işin kötüsü
Meribiri1 Ogretmenanneyim benimde yok hocam stajyerim Ankara’nın merkezinde çalışıyorum güya ama stajer yok . Benim doğum Nisanda olacağı için nasılsa sonrası yanacak diye ayrılacağım ben .
Ogretmenanneyim Meribiri1 bende İstanbuldayım hocam. Artık meslek liseleri eskisi gibi degl cok az ogrenci var. sizin dogum tarihinizde guzel bir tarih