Melifarslan Demetd ben çınarlı kadın doğuma gidiyorum onur aldemir doktorum cok memnunum cok ilgili ve gerçekten soru işareti bırakmıyor bilgilendiriyor karşısındakini önerirm bende tavsiye üzerine gitttim🥰
Aktas3555 Demetd Bayraklıda Doç dr Mine Genç tavsiye ederim..Doğumum Tinaztepe Galen de olacak nasip olursa..
Yesimatko Demetd bn bir çok doktora gittim sorunlu bi gebelik geçirdim nasipse cuma doğumum var ve medicana doç.dr.cüneyt eftal taneri tavsiye ederim zaten izmirde meşhurmuş cvsini inceleyebilirsin
Maslmmm Bende durayım şurda ama çevremden çiğli egitim araştırma hastanesini ve buca kadın doğumu çok övüyorlar 🤔😊
Fedoraxn İrenbe refik keleş’i tek geçerim ☺ ablam ve tüm akrabalarım orada yaptı doğumlarını ben de pcos için gitmiştim anlatımı güler yüzü takibi her şeyiyle mükemmel bi doktor çok temiz bir hastane 🥰
Demetd Aktas3555 sizdemi ilk defa anne olucaksınız 🙂 hastaneye gitme şansınız oldumu nasıl diye felan
Aktas3555 Demetd Benim 4. Anne oluşum…3.oglumda da mine hanıma gitmistim memnun kaldığım için tekrar gidiyorum