Minitomubeklerken rumisa Sizin öneriniz ile bu cuma için bende randevu aldım bu doktora. Doğum ücretini öğrenirseniz paylaşır mısınız? :)
cennetinsusu Anneperi Mehtapdemirci Hangi doktora gidiyorsunuz? Ben gittiğimde hep asistanlar oluyor. Doktor olsun istiyorum. Önceki gebeliğimdede hep öyleydi 🤦🏻♀️ Bide kadına alıp erkek çıkınca gıcık oluyorum.
Anneperi cennetinsusu Bizdede hep değişik doktorlar oluyor gebe izlemde sultan seren Nazan Tarhan favorim asistan ama en son gittiğim çok ilgiliydi video çekmeme izin verdi çok iyi inceledi herseyin gösterdi
cennetinsusu Anneperi Evet bende Sultan Serene gidiyorum aslında 2 dir erkek asistana denk geliyorum. İlk gittiğimdeki bayan asistan iyiydi. Teşekkür ederim ❤️ Önceki gebeliğimdede hep Sultan hanıma gidiyordum ama pek denk gelmiyordum. Ne çıkarsa bahtımıza o zaman 😅
ozlemelzo Demetakdgn Merhaba, öncelikle hayırlı olsun bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır🙏🏻🌼 Ben de Özlem Hanım’ın takibindeyim, doğumunuz nasıl geçti acaba siz hangi hastaneyi tercih ettiniz?