Deletedmom_26 Minnosuveannisi kilosu ne olursa olsun anne karnında olması dışarda olmasından iyidir 1 hafta 1 haftadır bence 1 hafta daha sabredin derim
Minnosuveannisi Nurayy28 benim de 39. Haftada alacaktı 33+4 iken kilomuz 2 kilo 700 gramdı bugün doktoru aradım 38. Haftada aldırmak istediğimi söyledim tamam dedi 19 Kasım’dan 12 Kasım’a çektik bakalım 🤔
esmaefe Minnosuveannisi ya ben de 33+4üm şuan. 16 kasımdan sonra istediğin tarihte alabiliriz dedi ama ben biraz daha bekliyim diyorum 22sine kadar falan. Normal doğum tarihine yakın olsun istiyorum biraz daha büyüsün.
Muhasebeci Minnosuveannisi aynı gün sezeryan olacağız o zaman ☺️☺️☺️ Ama benim 39 hafta daolacak rabbim nasip kısmet ederse ☺️☺️
esmaozan benimde bugun 37 hafta oldu tam cuma günü alacak 37+2 bebek gelismiyor fazla kilosu dusuk kilo almyor diye fazlami erken sizce kzlar bebek 2180 gr.dı pazartesi gttigmde
Selintosh esmaozan yeğenim de yıllar önce gelişmiyor diye erken alınmıştı, bir hafta kdr küvezde kaldı bu fikre alıştırın kendinizi ama hep çok sağlıklı ve inatçı bir hanımefendi oldu.Şimdi 7 yaşında ve tombikliğinin önüne geçmeye çalışıyoruz 😊
SedanurAydnAta esmaozan canım haftalık kaç gram alıyor bebişin 33 34 haftada ne kadardı hatırlıyor musun
Yaceemm Bence 40. Yani zaten sezeryan olacak bırak en son dakka olsun. Benim doktorum 38+1de alıyor. Yani 38 lerde normal doğum çok olmuyor ki zaten. En azından bi 39 u görelim istiyorum ama izin vermiyor. En son ben gitmicem doğuma artık o olacak😊
deletedmom734 Kbrmrt sanırım risk derken sancı veya su gelmesi doğumun normal olarak başlamasından bahsediyor
0707ant Minnosuveannisi ya canım biz seninle çok benziyoruz instgram hesabın var mı ikizim olsan bu kadar benzersin