Arkadaşlar 23 Kasım 8:55 doğum yaptım saat gece 4 gıbı aniden suyum geldi yatakta uyuyordum önce idrar sandım ayağa kalktım esımı uyandırdım bacaklarımdan asagı akıyordu anlamamak ımkansız üstümü değiştirdim ve tekrar degıstırdım ama su durmuyor neyse hastaneye geldık hemen kadın doğum muayne ettı suyum azalmış yatış verıldı nstye baglandım ciğer gelıstırıcı vuruldum çatı muayenesi oldum 2 cm açılma vardı yarım saat sonra bı daha oldum açılma aynıydı korkulcak bısey degıl yada ben o an anlamıyordum sancılarım çok sıddetlıydı belden kasıga vuruyor nst sonları gördüm resmen gelıyor ama geldıgı zaman iyi geliyor hemşireler açılma olmamalı dıyordu falan kendi doktorum 8 de hastaneye geldi doguma almıcam dedi eğer suyun bıraz varsa burda tutucam ne kdr geç o kdr iyi dedı doktorun odasına gıttım suyun bıtmıs bebek kanalda çatı muayenesi oldum 4 cm açılma sancım zirvede bebek tehlikeye gırmeye başlamış 8 de doktor geldi 8:55 de oğlum doğdu ne kadar hızlı oldu düşünün ben 12 saat öncesi aspırın kullanmıştım 34 de kesıcektık ama 34 gelemedım doktor spınal yapamam cok rısklı dedı hemen genel yaptılar sonda aylıkken yakıldı anlık acı oldu geçti korkuyorum aglıyorum gırmemle bayılmam bır olmuş sonra uyandırdılar beni ben oğlumu sordum ağladım sakınlesemedım yanımda yok erken doğdu yasıyormu bılmıyorum odaya cıkana kadar ağlamışım en son esım bebegımız iyi yaşıyor kuvezde dedı sustum agrı kesıcı vuruldu hemen aman aman ağrım olmadı çabuk ayıldım ben hemen yürümek istedim doktor yürümeye başla gıt bebegını gör dedı aklım orda hemsıreler geldi sondayı cıkardı üstümü gıydırdı ben hemen kalktım tek başıma yürüye yürüye bebegımın olduğu yere gıttım Allahım cok zor Allah hıc bı anneye yaşatmasın onu orda öyle görmek nasıl ağlıyorum ama doktoru 3 haftaya cıkıcak hersey yolunda dedı şükürler olsun 1885 gr doğdu 1800 düştü kılo almaya başlamış şükürler olsun ultrasonda 2100 cıkıyordu daha küçük doğdu ama sezeryan rahat geçti yada ben bebegımı görmek yanına gıtmek ıcın acıları unuttum hem yürüdüm yattığı yerın orda doktorunu bekledim saatlerce ertesi gun taburcu oldum gelenler sagolsun grıp bulaştırdı taburcu olduğum gun hastaneye yüksek ateş tıtreme ıle geldim hala hastanede yatıyorum ateşim düşmedi kaç gun serum ıgne yoğun bakım antibiyotiklerı vuruldum bebegıme ılk sütümü verdim ama dıgerlerı yasaklandı dünden berı ıyıyım allah kısmet ederse ben yarın taburcu olacağım bebegım de 2 hafta en kötü 3 haftaya cıkıcak ınsallaj annelık cok zor çok kutsal allah benim geri kalan ömrümü evladıma nasip etsın yavrum iyi umarım iyi olur lütfen bebeklerinıze of dahı demeyin yokluğu her geçen gun daha cok koyuyor allah ayrı kalmamı ıstemedı aynı yerlerde yatıyoruz onunla her gun görüyorum ağlaya ağlaya burdan onu almak en büyük hayalım boşa yasamısım varım yogum o ılk 3 ay kanamalarım vardı evden dışarı adım atamadım yattım sonra erken dogum riskim cıktı hep yattım cok zor hamılelık gectı sımdıdd dogum sonram zor ınanıyorum bebegım yanımda ıken cok şükür gectı dıcem nolur dua edin alllah hamıle kalmak isteyene hayırlı haber hamıle olana sağ salım kucağına almayı kucağında yavrusu olana da uzun ömür nasip etsın❤️