Minare ah sen birde beni dusun , 30 40 kisi vardi en az benimle ilgilenen gidip geliyorlardi basta daha acilma baslamadiginda. Ama korktugumu gorunce kayinvalidemi gonderirmisiniz dedim saolsunlar iceri aldilar , birde tembihlediler odadan cikma diger kadinlar gerilmesin hani herkesin mahremi sonucta. Sadece dogum basladigi zaman siz artik cikin biz birazdan +1 olarak geliyoruz dediler. Catalda 3 saat dikislerimle ugrasti doktor ben hem epizyo yedim buna ragmen birde yirtildim , dediki bastan savma yapmayayim daha gencsin estetik olsun dikisin biraz yorar bizi ama en azindan estetik icin para vermezsin hani bunu bile dusunduler. Hepsine sanci cekerken ne istiyorsunuz diye sordum hani inanisa gore sanci sirasinda ne istersen olurmus ya , hepsine dua ettim bir tanesi var espirisine sey dedi tuttugum altin olsa bana yeter , ona dedim senin tuttugun anca elmas madeni olsa hakkin kiz falan, baya gulduk , korkuyordum hatta cidden gicik hasta gibiydim kontrole geliyorlar aciklik icin yalvariyorum nolur bakmayin etmeyin diye giklari cikmadi ya. Yaka silktiler ama bana hic belli etmediler. Ben hala hatirladikca derim sukurler olsun onlar gibi bir dogum ekibiyle karsilastim. 4 yasina geksin benim cadi 2.yide ayni yere gidip dogurucam