Durubebegim Kızlar daha 3 gün oluyor ipek kirpik takalı bugün rötüş günüm ama çoğu döküldü dökülenlerle birlikte Kendi kirpiklerim de döküldü şimdi nereye kirpik takacaklar off kirpiksiz kaldım adeta😔😢 tecrübeli arkadaşlardan destek istiyorum ❤️
aogoya Durubebegim ben çok iyi bi yere taktırmıştım 3 ay kullandım rütuşsuz çıkardığımda çok az dökülmüştü bende çok korktum dönecekmi diye ama dönüyor sorun etmeyin 🥰
Yeniiannecikk Durubebegim benim kardeşim kendi kirpikcisi o ara tatilde miydi neydi mecbur başkasına yaptırdı kirpiği kalmadı 3 günde hepsi döküldü kendi kirpikcisi gelince ona gitti tekrar malesef bazıları bilmiyor mu malzemesi mi iyi değil halbuki göz işte keşke herkes işinin ehli olsa..
Armess_loya Durubebegim canooo bende taktırıcaktım ama dökülme çok oluyor dediler vazgeçtim. Onun yerine kirpik liftingini öneriyorlar. Ama benim kirpiklerde işe yarar mı bilemedim. Takma kirpik yada en iyi rimel candır canooo 😬🤷🏼♀️
Durubebegim aogoya bende çok iyi yerde yaptırdım ama kullanamıyorum galiba😁 ayyy inşallah döner çünkü baya mutsuz oldum sabah sabah🥺
Durubebegim Yeniiannecikk ya çok iyi konuştunuz ama işte ben sorunu kendimde buluyorum biraz gözlerimi sürekli ovdum
38Busra Daha önce bende yaptırdım herşey iyi hoş güzeldi ama tekrar çıkarma zamanı kuaför kovit oldu kendim takıntı ettim tek tek yoldum. Hoop kirpiksiz kaldım tek tüy bile yoktu ama çok şükür sonra eski haline döndü 🙃
38Busra Durubebegim 1 ay kadar bi sürede çıkmıştı 2. Ayında eski haline döndü. Aklıma geldikçe hint yağı sürmüştüm ☺️
Armess_loya Durubebegim ağlama cano🥺 kirpik sevdası başa bela , bu sevdalar boşuna laa bu sevdalar boşuna😂😂