bohemianmom Kızlar 8. aya girdik resmen hiç karnım yok ya çok küçük dün binaya bakan abla geldi doğurdun mu dedi 😂 ne hamile olduğuma inanıyorlar ne doğurmadığıma böyle olan var mı? 😂
aogoya bohemianmom ay ne güzel işte karnı çıkan çok çıktı kilo aldım derdinden şikayetçi çıkmayanda şikayetçi 😂😂😂😂😂 insanoğluyuz işte 😅
Cdem21 bohemianmom aynıyız 36+6 yım dün bi abla gördü bekar sanmış sen düşün üzerimdeki biraz da boldu😅
2022bebeki bohemianmom Bir de bol giyiniyorum zaten hiç anlayan yok 🙈 Böylesi daha iyi hem hareket alanimi kisitlamiyor hem de kıyafet sıkıntısı çekmiyorum 🙈
gul1201 bohemianmom benim 35 haftalık son 2-3 haftadır anlıyorlar hamile olduğumu öncesinde kimse inanmıyordu 😂
bohemianmom aogoya Ben çıksada şikayet etmezdim çıkmadı yine şikayetim yok ama garibime gidiyor insanlar sorunca 😂
bohemianmom 2022bebeki Bende dar giymekten nefret ederim o yüzden penti ve oyshodan tayt almak dışında üstüme başka bişey almadım hamilelikte 😂
2022bebeki bohemianmom Geleceğe yatırım olmuş o taytta lohusalıkta ve sonrasında bile çok rahat kullanılır 🤣 Ben hala lastikli esofmanlarimin ekmeğini yiyorum ekstra bir giysi almadim
Ellia İç karnın büyüktür canım benim de öyle kücücük bol da giyiyorum hiç demezsin hamile Allah’a şükür şişkinlikte olmadı 🤗
Cdem21 bohemianmom aynen evet bende diyorum bazen daha büyük karnım olsa nasıl olurdum şimdi bile zorlanıyorum die sağlıcakla kucaklarımıza Allahım inşallah ☺️
Baymehal bohemianmom bana da öyleydi yaa sadece çocuğum var diye yer veriyorlardı hamileliğim hiç belli değil di ilk kızımda zaten hamile olmama rapmen otobüste hep ayaktaydım hamileyim desem inanan yoktu çünkü 😂😂
bohemianmom Baymehal İkincide öyle olur mu onu merak ediyorum iç karın iyice genişlediği için ikincide de hiç çıkmaz fipfit bir anne olurum heralde 😂
bohemianmom 2022bebeki Zaten şimdi aldığım hiç bir şeyi hamilelikten sonra satma niyetim yok 😂 Şimdi satsam ikinci çocukta asla aynı fiyata bulamam o yüzden hamilelik çeyizi yapacağım 😂
777zarifanne bohemianmom banada hep diyorlar karnın küçük diye ayy bi sinir oluyorum anlatamam 😂 yani illa dar mı giyinmem lazım diyorum karnımın olduğunu göstermek için yıldırdılar beni sürekli aynısını söylüyorlar biri bitiyor bi başkası başlıyor
bohemianmom 777zarifanne Ben bi ara alnıma yazacaktım “bebeğim iyi karnım yok lütfen sormayın” diye binada karşılaştığım bütün komşularım aaaa niye hiç yok diyip duruyor 😂