ilkimbebee Anneler Turgut özal üni. hastanesinde randevu kalmamış başka gidebileceğim hangi hastaneler var özel ise fiyatları nedir Malatya da yeniyim hiç bilgim yok buralar hakkında
Cdem21 ilkimbebee canım dr übeyt Akçin uygun fiyatlıydı bence Turgut Özal hastanesine randevu bulamamıştım ona gitmiştim bi araştır istersen
Tufutufu ilkimbebee bayram kahraman var özel muayanesi olan. Herkes iyi olduğunu söylüyordu ama doktorum illa perinatoloji istemişti. Turgut ozala gidip sabahtan giriş yaparsan yer bulursun diye düşünüyorum. Bana öyle demişlerdi ama Ben Rauf Hoca’yı tenhada kıstırmayı tercih etmiştim hahahah:))
ilkimbebee Tufutufu bayram kahraman doktorun yeri nerde ve dediğin gibi Turgut Özal’a sabah gitsem alırlar mı ki bu sefer randevun yok diyip geri göndermesinler 😅
Tufutufu Birde şunu söyleyeyim 3’teki randevumdan gece 12 de çıktım. Sıra o zaman geldi :/ Turgut Özaldan yer bulursan bunu göz önünde bulundur lütfen
Tufutufu ilkimbebee valla çok erken gidersen sanırım sıra buluyormuşsun ama ne desem yalan olur ben riske atmayıp doktoru yakalamıştım bir yerlerde:) Bayram Kahraman Malatya yazınca çıkıyor direk adres. Baya iyi bir doktormuş detaylı bakıyormuş ama yalan olmasın 700 küsür demişlerdi
Tufutufu Tufutufu ay dur 700den indirim yapıp 400-500 arası mı demişlerdi. Valla arayıp sor kuzum yalan söylemiş olmayayım. Bir indirim olayı olmuştu çünkü