Summerwine Kızlar hamilelikle birlikte ayağım 1 numara büyüdü.Dogum sonrası kilo verilince düzelir mi?
en_guzel_emanetlerim Summerwine 38 numara ayağıma 40 41 numara olmuyordu ilk kızıma hamileyken özellikle son zamanlarda ve doğumdan 1 ay kadar sonra hersey normale döndü
Brck0303 Aslında ayak büyüme değil gebelikten dolayı sis oluyor ya sürekli normal zamanda ayakkabı giymiyoruz dışarı çıkarken giyiyoruz ödem oluşunca ister istemez bir numara büyük alıyoruz doğumdan sonra ödem de geçince normal ayak numarasına dönülüyor
Summerwine Brck0303 ohhh şükürler olsun inşallah ya valla zaten 40 numaraydı ayağım 41 giymeye başlayınca korktum zor bulunuyor malum🤣
Summerwine HurremSultan ay benimde 40tan 41e çıktı valla 40ta bile zorlanıyordum bazen kalıptan şimdi iyice dara düştüm zar zor bot buldum 🤣ondan korktum
Summerwine Nutelllaa bak şimdi eyvahlar olsun ya neyse düzelen diyende çok ama yaşayıp göreceğiz o zaman 🤣
Summerwine Tuntun ay bende 40tim 41 oldum ya.Herkeste farklı sanırım düzelen diyende var düzelmeyen diyende 😒