HSena38 Suyum geldi hala da geliyor ayaklandıkca dua edin lütfen kolaylıkla sağlıkla kavuşayım yavruma 🙊💗
Ikra33 HSena38 insallah hayırlısıyla güzel bir doğum geçirirsin. Sakin kalmaya calis bebeğinde kendini kasmasin.
Rapunzel3846 HSena38 HSena38 haydi hayırlısıyla en az sancıyla sağlıkla gelsin yavrucuuuunn.. nasıl durumlar? Sancı belirtileri var mı?? Yürü yürü, çömel,kalk, aldırma sen suyun gelişine 🥰.. çok güzel bi heyecan, Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla yaşatsın
HSena38 Rapunzel3846 amin insaAllah ebe kalkma dedi bekliyorum şuan acil kismindayim daha. 🙊 sancı arada feci yokluyor açılma az imiş
Baymehal HSena38 haturlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻 allah olmayanlarada hayırlı evlat nasip etsin 🤲🏻💞birde canım yürüyüş yapmaya gayret et kız o sancıyla o stresle nasıl post açtın hayret he 😂😂 ben suyum geldi acıdan sancıdan nefes zor alıyordum 😂😂
HSena38 Baymehal ben daha neler yaptım doğsun da anlatırım acı eşiğim de yüksek galiba nefes al ver deniyorum yürüyüşe izin vermediler su geliyor diye servise geçince dedi bakalım 🌸
Baymehal HSena38 kız nefes alamıyordum valla benim canım çok tatlı ama 2 çocuk doğurdum hangi cesaretle oldu sorma 😂😂
HSena38 Baymehal yok hiç bağırıp enerjimi boşa harcamadim şükür ama doğum anını bilemem 😁 Sağlıkla büyüsün sizinkiler de insaAllah 🌸
Baymehal HSena38 amin inşaallah 🤲🏻 yok bağıramıyordum bile ıııh diye can çekişiyordum bu doğumum zordu ilk kızımda bende nst de bile uyuudum yani 😅😅
girl_boy_annesi HSena38 kız siz doğurdukça sıra bize geliyooor😅 sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah çok pozitif bi hikaye olur 🤲🏼😘
Evraa HSena38 geçmiş olsun. İyisinizdir inşallah. Doğumun nasıl geçti biraz anlatır mısın? Benim ilk bebeğim olduğu için merak ediyorum . 24 haftalığız şu an. Tecrübelerin neler oldu?