Gozdeerdem Güzel annişler 32 haftadayim geçen haftadan beri böyle sürekli bir tokluk hissi var aciktigimi anlıyorum ama tokum canım hiç bişey yemek istemiyor. Eski iştahımm hiç yok bile. Sırf bişey yemek için yiyorum o da zor ile suyla yutuyorum. Normal mi bu tokluk hissi ??
Nnzhktt Gozdeerdem bende de oldu bebek mideye baskı yaptığı için sanırım aşşa indikçe geçti benimki ama yinede çok iştahlı değilim
[silindi] Ben de 32. Haftadayım canım bende de son birkaç günüdür falan öyle yemesem de aşırı tok hissediyorum kendimi zorluyorum yemek için boğazımda kalıyor sanki yediklerim yutamıyorum sende de mı öyle oluyor 🙄
[silindi] Gozdeerdem Allah yardimcimiz olsun ne diyelim bebeklerimiz sağlıkla kavuşalım da artık sabredecez biraz ☺
Gozdeerdem [silindi] tabi tabi en önemlisi o ama yemek yiyemedigim zaman psikolojik olarak kendimi de kötü hissediyorum :)
Gozdeerdem Nnzhktt ahh o ilk zamanlar nerede deli gibi yemek yeme isteği o hızla 22 kilo birden aldim:)
Nnzhktt Gozdeerdem ben hep derdim ki ben hamile kalsam kesin 30 kilo alırım hatta üstüne bile çıkarım ama 10 kiloda kaldım 11 diyelim hatta 34. Haftadan beri aynıyım