Nur1402 Kızlar akşamdan beri kasılmalar vardı ara ara şimdi bir ağrı ile uyandım ve nişan geldi .ne yapacağım şaşırdım herkes uyuyor eşimi uyandirmali miyim yoksa biraz daha sancı mi beklemeliyim yarın doktor kontrolüm var
Ktugbaa Nur1402 ben nişanımdan 4 gün sonra doğurdum hiç sancım yoktu ama akıntım oluyodu akıntımla da suyum geciyomus az az 4 gün içinde yarıya inmişti her gebelik bir olmaz siz yine de sanciniz varsa bı kontrole gidin bence ne olur ne olmaz
Nimetkayseri1438 Nur1402 burda çoğu Nişan gelince bekle diyorlar da her gebelik bir olmuyor ben Nişan geldikten sonra 4 5 saat sonra doğum yaptım ilk oglumu bence gidip muayene olmaktan zarar gelmez
Hacermami 39 haftadayım saat 2 gibi nişan geldi benimde 15 dk bi sancı geliyor sabah hastaneye gidicektim bekliyorum yatıyorum 🙈
Nur1402 Muayene oldum sancım var açılma 2.5 santim ev 5 dk olduğu için eve geldim inşallah bugün kavuşacağız dua edin lütfen.
Minarda Nur1402 Allah sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız Rabbım yardımcınız olsun 🙏🙏🙏🥰🥰
Annis54- Benimde pazar günü nişanım hafif geldi dünde tam bi damla gördüm ama sancı ya da farklı bi şey yok eşimin hakkariden gelmesini bekliyorum son 2 gün inşallah yetişir
Nur1402 Doğum oldu Allah razı olsun dua edenlerden .Rabbim herkesi kavuştursun evladına .Hikayemi paylaşacağım inşallah en yakın zamanda .