HavvaSonmez03 Tubbigg teşekkür ederim içimi rahatlattın vallah kaç gündür iyi hissetmiyom daha yeni giriyom uygulamaya ama çok şükür bebeğim kırmaşıyo hissediyom 😊
HavvaSonmez03 Yildiztozu_ çok teşekkür ederim canım 💕elimden geldiğince meyve sebze yiyorum doktoruma haber verdim sadece 1 hafta yatman gerekli dedi ne hap önerdi nede bişey 🤦🏼♀️
Yildiztozu_ HavvaSonmez03 Bak korktuğun gibi bir şey olsaydı ilaç falan verirdi 🙂 Geçmiş olsun tekrardan😘
HavvaSonmez03 Stoppedstar çok sağolun bende aynen doğal yollarla atlatmaya çalışıyom meyve sebze tüketiyorum kaç gündür Erken doğum riski olur dediler o yüzden bi tedirgin oldum internettede aynı şeyler yazıyo buraya bi danışim dedim 😊
HavvaSonmez03 makin büyük geçmiş olsun canım inşallah cümlemiz için ☺️ bana doktorum sadece yatmamı söyledi hiç bişey önermedi 🤦🏼♀️
HavvaSonmez03 havucx sizede geçmiş olsun çok sağolun banada kan sulandırıcı vermediler sadece 1 hafta yatmamı söylediler 😊
HavvaSonmez03 Mommm03 çok şükür ozaman öncelikle Allah analı babalı büyütsün içimi rahatlattığınız için teşekkür ederim ☺️
Mommm03 HavvaSonmez03 Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım inşaAllah için rht olsn bgn kontrole geldim minnoş iyi sen bol bol dinlen