Sssvv 32 haftalık gebeyim. Yaklaşık 2 saat önce karnıma aniden gaz sancısı gibi ağrı girdi kıvranıyorum ve asla geçmiyor. Bilgisi olan veya tavsiyesi olan yardımcı olabilir mi ?
Birazxhayaici Sssvv canım geçenlerde bana da oldu şey dedi doktor kendini sıcak tut bitane parol iç eğerki geçmezse doğumla alakalı bir sancıdır geçerse korkmaya gerek yok denedim benim geçmişti dene istersen
Gizem_1635 Sssvv ayaklarını sıcak tut canım bende aynıyım 3 gündür ağrıyor ara ara oluyor sürekli tuvaletteyim
Aselsmoms Sssvv Ay hep öyle olur zaten tam yolda geçer ya da hastanede evde geçmez tersi olur inşaAllah bir sorun yoktur canım 🤲🌸
Mus_mutluu Bende çarsamba gunü 32+6 da ayni sancilarla hastahaneye gittim belede vuruyordu benim 4cm acilmam varmis acil sezeryan oldu bebeklerim küvezde acilma yoksa sanciyi durduruyorlar
Sssvv Mus_mutluu ben vajinal muayene ettirmedim kendi doktoruma gelmediğim için. Erken doğum riskiniz var mıydı sizin ?
Ebru101 Sssvv benimde aynısı oldu bebek catiya yerleşmişti bu haftalarda oluyormus şiddetli agrilarimin sebebi buydu dizinde bundan kaynaklı olabilir veya ylaanci sancılar Allah yardımcın olsun ins açıklık yoktur 🙏🏻