Aselsmoms Selmaeren27 30+1 olduk son 69 gün oğlumla 💙🥰 bende kavuşmak için sabırsızlanıyorum hepimiz sağlıcakla Alalım kucağımıza inşaAllah canım 💙🤲
Selmaeren27 Aselsmoms aminn cnm çantam bile hazır benim kıyafetleri gördükçe ağlıyorum yeminle yaa sanki ilk gebeligim gibi maşallah 😂😂😂😭😭😭😭😭😭
Honeyballl Selmaeren27 31+6 ya değişik bir duygu hem hemen doğsun istiyorum hemde kalabildiği kadar kalsın içerde istiyorum 🤣. Bu dönemlerde uykusuzluk çeken var mı ya bu gecethem uykum yok umarım yarın olur. 🙄😓😅😅😅😅
Selmaeren27 Honeyballl kız sabahın altisina kadar oturuyorum benim şarmıta kızım geceleri oynamaya başlıyor 😭😂😂😂😂
Honeyballl Selmaeren27 benim oğlum öyle çok oynamıyor ama oynadımı tam oynuyor. Şu an yürürken ya da adım falan atarken sol kasığım geriliyor. Ani bıçak saplantısı oluyor. Tırstım biraz 😬😁
yagmur0504 Selmaeren27 23+6 bizde sabırsızlıkla bekliyoruz. Bende buraya doğuma gidiyorum 🐣diye yazacağım günü iple çekiyorum😍 Allahım hepimizi sağsalim evlatlarımızla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Allah bir sesle kurtarsın sağsalim hepimizi 🤗💙🙏
HappyEnd-88 1Gunes bende 26+5 hayırla alalım kucağımıza 🌹 uykusuz günler şimdi başladı birde doğumdan sonrası var 😍
1Gunes HappyEnd-88 aa aynı günlerimiz 🥰 bizde 26+5 iz bugün sağlıkla doğsunlar uykusuz geceleri de atlatırız inşallah 🥰