Bernnnaaaa Aysegul_vrl97 olmaması için bol bol su için tuzlu gıdalardan uzak durun 35.haftadayım hiç ödem olmadı çok şükür
Gamze79 Aysegul_vrl97 normal canım ruhlu şu yapıp ayaklarini içine koyup ovala ayağını yukarı kaldır uzanirken birde ben öyle yapıyodum buzu ayağıma koyup eşim masaj yapiyodu sonra baya faydası oluyodu
birprensbirprensesannesi- Aysegul_vrl97 bol su için tuzlu hamurişi şeyleri az tüketmeye özen gösterin 30 haftalık olduk ödem şimdilik yok
Merveofs Tuza dikkat edin bol su için ve yürüyüş yapın. Benim 6-7. ayda falan başlamıştı ama zirvesine 8in ortalarına doğru ulaştı doğuma kadar
Muhikotu 34+4’teyim 2 hafta önce başladı bu hafta ayaklarımda daha da arttı doğuma kadar nasıl olcak bilmiyorum. Ayakkabılarım zorlamaya başladı şu an :D hareketliyim yürüyüş de yapıyorum ama maalesef her gün 1 kez çikolata yiyorum belki ondan oluyodur :d
Rmysa22 Aysegul_vrl97 benim 36. Haftada başladı baya kötü geceleri uykumdan kaldırıyor en çok da ellerimde var ayaklarımda okadar yok ağrılı birde
Rmysa22 Doktora sor biberiye çok iyi geliyor hergun iç izin verirse ananaslı yeşil çay da içebilirsin
Ktugbaa Aysegul_vrl97 bol su için tuzlu şeylerden uzak durun ayaklarınızı yüksekte tutun ne kadar söylesem de yapmama rağmen 37+2yiz ayaklarım şişmeye başladı 😂
Nurdanb Aysegul_vrl97 ne yaparsaniz yapın oluyor cok su içiyordum tuz az yiyordum ama olmadim olmadim 34 35.haftalardaydi sanirim bir başladı ayakkabilarimin hic biri olmuyordu
Mello29 Aysegul_vrl97 Tuz da seker de ödem yapiyor ben daha 24.haftadayim ama cips yersem ya da bir tane bile tursu yersem ertesi gün kesin ödem oluyor. Çok su icip tuzu sekeri minumuma düsürmek lazim.