Sevdaeslem 31 haftalığım ama karnım hiç yok gibi etrafımdakiler bana bebeğin çok zayıf olucak diyorlar. Gerçekten oylemi oluyor göbek çıkmayınca bebek zayıf olmuş mu oluyor
Sumeyye02 Sevdaeslem iç karnınız büyüktür bu sebeble karnınız fazla çıkmamıştır karın cikmamasi bebeğin zayıf veya kilolu olduğunu gostermez malesef çevremizdeki insanlar çok bildikleri için fikirlerini beyan etmeyi severler
280322- Sevdaeslem 37+2 haftalık hamileyim bugün anesteziiyle görüşüp gün aldık anestezi doktoru bile aaa hiç öyle durmuyor dedi . Ben halimden çok memnunum bebeğimde 3 kilo su an yani herkes alışmış karnı burnuna değecek saniyolar 🤷🏻♀️
hambostanimEymen Sevdaeslem yok kız inanma moralini bozuyorlar insanın ben 37+4′ teyim beş aylık sanıyor millet karnım çıkmadığından kaynanam falan hep dalga geçiyor sinir ediyor kedi yavrusu gibi bi çocuk doğurucaksın diye moralimi bozuyordu hep bugün kontrole gittim 3 kilo kadar var inanmıyorlar daha bi de yalancı oluyorum. Sen onlara bakma bebek zayıf olunca sağlıksız olacak diye akıllarına yer etmişler bildikleri başka bi şey yok anca moral bozsalar sen de zayıf kilolu diye üzülüp moralini bozma bebeğin sağlıklı mı ona bak sen gelişimi tamam mı sağlıklı mı yeter bi şekilde kilo alır. Bunlar obez çocuğu iyi zannediyorlar ağızlarının ortasına vurasım geliyor böylelerine sıkma canını sen
Ftmmma Sevdaeslem ay bu etraftaki insanlar. Bana da karnın küçük bebeğin gelişimi bari nasıl demişti birisi. Gözünde ultrason var heralde. Canım 36 olduk benim de gayet normal bi göbeğim insanlara göre küçük olsa da. Çok şükür bebeğimin boyu kilosu haftasıyla uyumlu. Benle aynı haftada olup karnı benden çok büyük olan biri 5 kilo bebek mi doğurcak yani hayır. Avantaj Olan bişeyi dezavantaj gibi göstermeye bayılıyolar
Meltemtml İç karınla alakalı ben 4 kilo aldım 27haftalığız şuan karnım çok küçük bebeğimin kilosu da haftasına göre fazla bile demişti doktorum
Tugbacmnn 31 haftalık hamileyim 3 kilo aldım bebeğim de 1300 grdı 29. Haftada. Çevrenize hiç bi konuda kulak asmayın doktorunuz bi sorun olsa söyler zaten bizim millet bayılıyor uzman olmadıkları konu hakkında konuşup insanların canını sıkmaya
mzyynkbra Canım çok şanslısın gerçekten kimseyi dinleme iç karnın geniştir doktor zaten kilosunu boyunu kontrol ediyordur herşeyi gayet normal de geç kimseye aldırış etme biz şiştik hazımsızlıktan kaburga batmasından uyku uyuyamıyoruz 😞
Lavantakokusu64 Sevdaeslem çevreye kulak asmayın onlar der durur. benimde ilk hamileligimde de simdiki hamileligimde de karnım çok çıkmadı. Bana ılk hamileligimde herkes niye karnin yok bebek çok küçük heralde besleyemiyormusun biraz yesen ya diye moralimi bozdular. Doktoruma sordum dedim karnım küçük herkes bana böyle böyle diyor diye. Doktorum bana senin bebeğinin kilosu sağlığı gayet iyi sen niye kafaya takıyorsun karni şiş olanların hamileligi yada bebekleri sağlıklı oldugunumu düşünüyorsun karni büyük olanların çoğu yağ dedi bana. Ve evladım doğduğunda kilosu cok iyiydi. Sizde kafaya takmayın bebeğin sağlıklı olsun.
Fatma_s Sevdaeslem ne alaka karın büyümesiyle ya🤣 insanlar ne kadar cahil cidden Bebek haftasıyla uyumluysa kilosu boyu daha ne Zaten sorun olsa doktorun söyler Ben de 33 haftalığım karnım neredeyse 4 aylık gibi hatta bol giyindiğimde belli dahi olmuyor.
Muhikotu Benim 34+4 daha bu hafta büyüdüğünü hissettim öncesinde haftasına göre bi görüntüsü yoktu küçük görünüyodu ama tabi ki önemli olan göbeğin büyüklüğü değil bebeğin sağlığı kilosu, suyun durumu vs.
Lokumum9593 Sevdaeslem doktor kilosunda bir sorun varsa mutlaka soyler. Ben 29 haftalik hamileyim asla belli olmuyor. Biraz da genetik annem de benim gibiymis. Bazi bebekler anne baba minyon olunca bile az kilo aliyor. Doktorunuz bisey soylemeden hurafelere kulak asmayin. Saglikla kucaginiza alin insallah 🌹❤
reyhan12 Sevdaeslem yahu belki iç karnin geniş ne alaka cocuk zayif dogar ne demek doktor zaten sana soyler bebek zayif gidiyo kilolu gidiyo diye benimde 6 aya kadar karnim falan yoktu sonradan yeni yeni cikmaya basladi 2 hafta sonra dogurucam asiri bi gobegim yok ama bebek normal gidiyor elhamdulillah