Sariilayda16 Merhaba adetim 3 gün gecikti test yaptım silik çift çizgi 3 adet test yaptım hepsi aynı çıktı. 7. Geçikme günümde adetim başladı ama çok aşırı derecede ağrı ve normalde hiç parça parça olmazdı adetim büyük parçalar halinde ve çok fazla geliyor
birprensbirprensesannesi- Sariilayda16 düşük yapıyor olabilirsiniz bir kadın doğuma gidin veya randevu bulamazsanız acilde de bakarlar. Benimde aynısı oldu büyük parçalar halinde kanamam oldu ve yaklaşık 12-15 gün sürdü gebelikten haberim yoktu adetim uzun sürdü diye gitmiştim düşük yapmışım
sedamom00 Sariilayda16 bu normal değil canım her ihtimale karşı doktora gitmelisin gebelik de olabilir
Mervecimmmm Sariilayda16 kimyasal gebelik olabilir. bu zamanın düşüğünde büyük parçalar olmaz normal kanama ile olur. Regl 1 gün gecikince idrardan pozitif olduğunu öğrendim 5. Haftada adet kanaması gibi 5 gün kadar kanamam oldu düşük dedi doktor ve büyük parçalar gelmemişti. Sizin ki nasıl ciğer gibi parça mı yoksa kan pıhtısı gibi mi
mzyynkbra Canım istersen biraz bekle bakalım adet günün kadar sürerse ve kanama normale dönerse değildir düzensiz ve az lekelenme olursa kan vermeni tavsiye ederim fakat acılı geçiyorsa çok hemen bir uzmana başvur 💓 inşallah öyle birşey yoktur 💓
birprensbirprensesannesi- Sariilayda16 adete göre biraz daha ağrılı ve sancılı geçiyor açıkçası ayak bileklerimi kesiyorlar gibi olmuştu. Vakit kaybetmeden hastaneye gidin gebelik varsa belki düşüğü önleyebilirler
Sariilayda16 birprensbirprensesannesi- acilden gittiğimde ne demem gerekiyor kan testimi yoksa olanı direk anlatmalımıyım
dilaradoyan Sariilayda16 bize anlattığınızı anlatın. Testte pozitif gördüğünüzü adetinizin de parçalı olduğunu her şeyi anlatın
Mervecimmmm Sariilayda16 acile gidin mutlaka durumu da anlatın testin pozitif olduğunu parça düşürdüğünüzü söyleyin
SaruMerve Sariilayda16 canım benim düşüğümde bu şekilde oldu ciğer gibi büyük parçalar düşürdüm kanamam çok fazlaydı ağrı ise tarif edilemezdi hemen bi hastaneye git bence