busrayildiz15 Benimde yarın sabah 8 de yatısım yapılacak aşırı korkuyorum ve tedirginim uykularım kaçtı ne yapacagimi bilmemezlik var şu an acaba nasıl olacak gibi sorular dönüyor kafamda Allah yardımcımız olsun 💕
Seyma0323 busrayildiz15 Bende 08:00 de ameliyathaneye geçicem canım benim… Allah sağlıkla kavuştursun bebeklerimizi 🤲
Sumeyyeabdi Sevgiozann amin canım Allah razı olsun sağlıcakla gelsin bebiş 🥰 pazar gecesi 12den sonra bissh yeyip içmedim serum takildi doğum haneye geçip canim
Sumeyyeabdi Mucizemiizz evet canim normal doğumdan kolaydı bu benim hala tuvalete gidilirken agrim oluyor bnm biraz boyun agrimda ameliyathane de çok ağrımıştı kişiden kişiye değişiyor demekki cok şükür kurtulduk geçti buda🤗
Mucizemiizz Sumeyyeabdi yani ufak tefek farklılıklar olabilir ama genel anlamda kolau bir dogum sekli.Aynen öyle darisi digerlerinin basina😍🤲
Sumeyyeabdi Ay22can doktorunuz mh istedi canim korona t3stini korkmayın inslalah hayırlısıyla perşembe günü kucağınıza alırsınız 🤗🥰
Sumeyyeabdi Ebratc hayır canim öyle hafif bastırdı dayanilmayacak kadar değil korktugum kadsr değildi hemşire son kezde doktor ama bel ve boyun ağrım cok fazla sadece dikisleeimde şükür iyiymiş
Sumeyyeabdi Mucizemiizz evet canim benim darisi doğum yapacak annelere olsun 🤗 ama şimdi agrisi cikti belimin ve boynumun
Burculi_ Mucizemiizz bunu bir kaç kişiden daha duydum 6. Ayımda operasyonlu 20 lik diş çektirdim 10 gün hayattan kopmuştum spinal olacağım bende dis ağrısı kadar bile değil diyorlar umarım öyle olur zaman azaldıkça stres artıyor
Mucizemiizz Burculi_ emin olun öyle bir hafta sonra diş çekimi yaptıracağım çok tırsıyorum ama tekrar doğru deseler rahatlıkla girebilirim 😀
Burculi_ Mucizemiizz ayy geçmiş olsun şimdiden cumartesi de sezeryana gireceğim dediğiniz gibi geçer inşallah 🥰🙏🏻
Mucizemiizz Burculi_ İnsAllah bir avazda alirsiniz saglikla sihhatle ucunda onlara kavusmak olunca birsey dusunmuyor insan🙏