Pembeerguvan Merhabalar bebeğim 1 haftalık 15 dk bir meme 15 dk diğer meme 30 dk emiyo 2.5 saatte bir ama geceleri sürekli emmek istiyo doymuyo sizin yeni doğan zamannda bebekleriniz nasıl acaba kaç dk emiyolardıı
Egelihatunn Pembeerguvan Merhaba bunla ilgili internette ne görürsem okuyorum. Acaba sadece ön sütümü alıyor? On beş dakka emince diğer memeden değil de en son emdiği memeden verip bi deneyin isterseniz. ❤️ Sonra diğerini verin
dilaradoyan Pembeerguvan canım dakikalara bakma sakın. Bir memeni verdiğinde göğsündeki sütün azaldığını hissettiğinde yani o an boşaldığını düşündüğünde hemen diğer memeni ver
Vera09 Pembeerguvan daha uzun bile emebilir. Çok küçük oldukları için güçlü çekemiyorlar oyuzden uzun sürüyor. Gittikçe süre kısalacakmış. Benm kızım iki aylık yarım saat emiyo hala. Bi memeyi sonuna kadar verseniz daha iyi aslında hem ön sütü hem son sütü almış olur daha besleyici.
Alparslaninanneesii Pembeerguvan benim oğlum da çok emmek ister gündüzleri kendisi istemesede veririm her verişte alır zaten geceleri de 2 saat de bir kendisi uyanırsa içiyor uyanmazsa da ben mutlaka uyandırıp içiriyorum şekeri düşmesin diye. Dk saymanıza hiç gerek yok sütün boşaldığını memeniz acıyıp yanınca anlarsınız memedeki son sütü de içince (ki çok önemlidir daha yağlı daha doyurucudur) diğer memeye geçebilirsiniz
Merveofs Bebeğime ilk ayında gündüz sürekli verirdim istemesine gerek kalmadan zaten her verdiğimde alırdı. Gece de ne zaman kalkarsa veriyordum genelde 2 saatte bir uyanıyordu ama bazen saat başı bazen 3 saatte uyandığı da oluyordu
berceste5155 Pembeerguvan ben süre tutulması taraftarı değilim bazen çok aç oluyor fazla emiyor bazen az emiyor bebeğim acıktığı zaman emziriyorum emzirme aralarında da saat tutmuyorum göğsümğn birinde süt azaldığını hissettiğim an diğer göğsüme geçiriyorum mesala önce sağ verdiysem sola geçiriyorum zaten arada bebeğimin kendisi sinyal veriyor süt bitti diye ikinci emzirmede de ilk soldan emzirmeye başlıyorum