E34lif Merhaba hanımlar. Bir tanıdıgımızın eşi polis ve bundan yıllar oncesınde eşi her doğum yaptıgında teşkilat tarafından çeyrek altın vermişler. Teşkilatta işler böyle işliyormuş. Ama eşime sordugumda oyle birşey olmadıgını soyluyor sizce kandırılıyor muyum yoksa gerçekten oyle mi😂🤭
Sonundabende E34lif evet canım benim eşimde söyledi şubeleri doğum yapana evlenene altın takıyor ama tabi o şubeden şubeye değişir başka bi ildeyken biz evlenince orası altın takmadı geldiğimiz yerde bize yeni evlendik diye altın taktılar
Zeyneppp7 E34lif her şehir farklı canım . Birazda komserde bitiyor. Benimki özel harekat ta , Tokat’ta para toplayıp aliyrlardi bizede taktılar hatta. Şuan mardindeyiz öyle birşey yok malesef , kimsede orali değil açıkçası
Gamzecem E34lif benim babamda yeni emekli oldu gerçi polis İstanbul Gayrettepe de :) ama hiç öyle birşey duymadık görmedik ilden ile yada arkadaş ortamından fan degisiyordur bencede
sr00112 E34lif çalıştığı ortamın amirin biraz insiyatifi bu teşkilat değilde kendi aralarında toplayıp takıyorlar diye biliyorum her yerde olmuyor yani
MaviK Evet bir dönem oluyordu 2 yıl öncesinde biz de almıştık ama şuan ki şartlara göre verilir mi bilmiyorum . Bir de şehre göre sanırsam değişiyor yani emniyete ya da şubeye kalmış. Doğru söylüyor olabilir eşiniz ☺️ Yani bu işin raconu değil uygulanmak isterse uygulanır 😄
Ssmerve10 E34lif evet kuzum eskiden veriyolardi ama şehre göre değişiyor 3 sene önce doğum yaptım oğluma taktılar ama şimdi takarlar mi bilmiykrum bu devirde biraz zor 😂
Summerwine E34lif bizim 2.5 sene önce düğünde olmuştu.Dogumda da olur diye düşünüyorum eşime sorarım.Ama o parayı zaten her ay belli bir miktar kendileri aralarında topluyor.Sonra teşkilatta kimin düğünü varsa ona çeyrek takılıyor ☺️
Elifgamzee Eşiniz polsana üyeliği varsa eğer 750 tl veriyorlar önceden çeyrek altın veriyorlardı ama altın fiyatları artınca 750 tlye sabitlediler öyle bişey var evlendiğimizde verdiler hamileyim bebeğede verecekler
E34lif Elifgamzee biz de 1 bucuk sene once evlendık evlendıgımızde bır yere başvuru gıbı bırsey yaptı eşım. Sonrasında 450 tl gibi bir para yatmıştı kartımıza bır de suleyman soyludan bır kart vermıslerdı. Muhtemelen yıne oyle bırsey olur. Her ay yatan cocuk parası haricinde yinr bir miktar yatırırlar