Gamze612 Kizlarr benim bebis hicc yer degistirmiyor, popo hep sol gogsumun altinda.. tam da orasi bazen sanki telefon titresimde gibi titriyor, icim uyusuyor nerdeyse😁 hickirik demeyin, hickirigi cok iyi biliyorum. O surekli sol kasigimda govdesinin oldugu yerde 3-5 dakika suruyor.. bu titresim disardan belli olmuyor ama icerde birsry oluyor farkindayim. Siz de oyle birsey var mi hic. Farkettiniz mi? Neden oluyor acaba🤔
gonulcelen Gamze612 evet benim ki de öyle oluyor hiç göremedim ama cok hissediyorum resmen içimde titriyor gibi O anı yakalayamadan doguracagm 😂
YagizAsyaMom Gamze612 hahaha. Geçen hafta bu durum benim başım ageldi ve yavrum güzel evladım Nokia 3310 gibi titriyor kıyamam 🤣. Sebebi uykularından irkilerek uyandıklarında için titreme oluyor muş bir de hıçkırık. 2 sebep buldum araştırınca. Dikkat ediyorum titreme oluyor aradan 2 3 dakika geçiyor tekmelemeye başlıyor diyorum uykusundan yeni uyandı galiba 😊😊
Papatyamoms Gamze612 benımde oluyor tıtresım gıbı :D hatta dısardan daha sıdetlı oldugunda deprem oluyormus gıbı oluyor
deletedmom734 YagizAsyaMom ahahah kıyamam onlara yaaa 💙🧡💛💗💜🧡 kim birisi diyordu bu çocuk içerde azer bülbülmü dinliyor diye 😂😂 o bendede oluyor tırr tırr bir garip irkilme gibi titreme gibi
Gamze612 YagizAsyaMom Benim bebegin poposunun oldugu yer titriyo, acaba diyorum kucuk tuvaletini falan mi yapiyor onun titresimi oluyor ya da gaz kacagi😂😂😂
Oznr Gamze612 benim titresim disardan da belli oluyor tabiki hickirik degil o😀hickirik tik tik saniyede bir atar
Eymenikoo Benimde oluyor arada sol tarafımda..Geçen kız kardeşim karnıma elini koydu korktu resmen 😉 31 haftadayız ..
Gamze612 aysgl13 32+6 canim.. ilk basta durusumdan kaynakli uyusuyo saniodum ama sik sik olunca icimin titredigini anladim. Hickirik 2-3 saniye araliklarla 5 dakika falan suruyor ama bu oyle birsey degil resmen icin titriyor 😁
Gamze612 YagizAsyaMom benim kizin ilk gunden beri konumu ayni canim, dogum pozisyonunda. Kafa asagida, popo sol gogus altimda, ayak sag gogus altimda.. butun muayenelerde ayni yerde, hic degismedi😂 Tekmeyi bile hep ayni yerden yiyorum🙈
YagizAsyaMom Gamze612 ahh ne kadar güzel yaaa. Ama bu titreme irkilmeden kaynaklıymış uykudan uyanıp irkilince titriyor garipler
behrem ayyyy bu bana da oluyor ama ne olduğunu hiç anlayamadım. hıçkırık diyenler olmuş ama kesinlikle hıçkırık değil, hıçkırık çok farklı. pırt mı yapıyor acaba diye düşünmedim değil 🤣🤣🤣
Gamze612 behrem aynen ikisini de yasayan farkli birsey oldugunu anliyor zaten. Benim de titredigi yer poposunun oldugu yer oldugu icin ya titreme ya da kucuk tuvaletini yapio dedim🙈😂😂