Sara Esmaa He gedersen tanısın varsa senle tam maraxlanacaqsa gedersen.Teki sen razı qal hekimden.Canağ balaca olanda esıtmısdım mendeki keyserıyye olur .
Esmaa Hee menede keyseriye deyib hekim belke bebis yeke bas olmazsa onda normal dogus olar😀😀😀amma keyseriyeden qorxuram
Sara Esmaa Allah seni guldursun 😝😝😝😝deyir bebisi basi year olmazsa dogus olacaq))).Insallah teki dogus qismet olsun amaki day hekim icaze vermiyenden sora biz kimikki))Hele cox var praises teki bu cetin Aylari kecek.Sorasina Allah-Kerimdi.😀
Sara Esmaa mende hekim degisikliyi eledim deye ((bidene test yaddan cixdi onuda 2 3 hefteden sora vermeliyem
Esmaa Insallah yaxsi olar canim mende birin basimdan eledim getdim sonra dediler nese olub bide gel ver getmedim mende bu ayki tesdimde verecem neqativ olma usaqada tesir edir mende ele oluram biden butun gunu aglamaq tutur amma bunlarda gecer insallah
Elisam Sara hayir kan uyusmazligindan dusuk olmaz. Bizdede kan uyusmazligi var. 25.haftadayim. Sagliksiz gebelik devam etmez. Kan uyusmazligiyka bi alakasi yok
Elisam tubatayfun rahim agzi yetmezligi. Yani olmasi gereken uzunluktan daha kisa oluyor bebegi tutamiyor