Turkan Esmaa tebrikler canim memim sag salamat dunyaya gelsin inşallah xeyrili ovlad olsun atali anali boyusun menede 17 hefdede qiz dediler inwallah mende 22 hefde doplere gedecem deqiq bilecem sora aliw veriw edecem
Esmaa Mende qiz isdeyirdim amma Allahin mucizesi ne verse qebulumdu sukur bunada😍😍sende sag salamat qutar canim saglikli evlat olsunlar insallah
Sara Esmaa Asandie.Hecne birdene aparatdi onun icine azon tokulur.Sora Sistem kimi qosurlar .Mende teze başlamışam .Insallah duserlı olsun bıze ❤
Esmahesenli Qızlar folik asiti neçənci heftesine kimi içirsiz? Men içirəm az qalib qurtariri yene alib içim 8+3 hefteliyik
Demdem08 xanımlar necəsənİz, bende baküde yaşıyorum. Ama şuan istanbuldayım doğum için geldim. Doğumdan sonr tekrar döneceğim baküye. Nasıl gidiyor hamişlik. Hangi dr gidiyorsunuz bakida ? Rabbim hepinize bebişleriniz sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin.
Sara Demdem08 Salam Can yaxsıyıq .Men Xuraman hekım var ona gedırem.Amın sağ salamat qucagmıza alaq.Sen ne yaxsı ıstanbulda dogus elıyırsen?
AyselErdoan Selam kizlar bende Bakude yasiorm daha once baslik atmistim kimse yazmadi.burda hamile giyimi lohusa takimi filan alisverisi nerden yapiosnz acaba?
Demdem08 AyselErdoan Merhaba, ben lc waikiki den almıştım. Bende bulamadım hamilelik giyimi için yer. Türkiyeye geldim sonra ordan alısveriş yaptım
Sara AyselErdoan Kuzum instagrama gir orda yazki hamile _moda orda guzel geyimler var.Ama boyle men hamile geyimleri bakuda guzel olmuyo o kadarda o yuzden giyimlerin buyuklerin secuyom ve aliyorum