Tarikipek Az az şeffaf akıntım 1 haftadır var. Bu sabah peçeteye dilerken çoooook hafif bi pembelikle geldi gibi oldu ama çok hafif bi pembe. Akıntı da öyle çok değildi. Bu nişan olabilir mi. Öyle olsa daha yoğunu tekrar gelmesi gerekir mi az olduğu için???
birprensbirprensesannesi- Tarikipek nişanı ara ara gelip 1ay sonra doğum yapan duymuştum. Benimki tek bir defa kahverengi leke gelmişti 2gün sonra doğum yaptım
birprensbirprensesannesi- Tarikipek doğumunuz yaklaşmış onun belirtisi rabbim sağlıkla kurtarsın inşallah
HamdiyeDmr Tarikipek Benim de kaç gündür sümüksü alıntım var iç çamaşırımda ve peçeteye geliyor bugün gelen baya büyük parçaydı parmağımın yarısı kadar sümüksü yoğun 39+3 deyim nişan diye düşündüm ama rengi yeşilimsi sarımsı tarzıydı nişan mıdır sizce birde bel ağrım arttı
birprensbirprensesannesi- Tarikipek çatı muayenesi yaptılar mı benim alttan muayeneden bir kaç gün sonra nişanım gelmişti akıntım çoktu hatta amniyon sıvısı testi yaptırmıştım
Tarikipek birprensbirprensesannesi- 2 hafta olacak yapılmıştı. Muayeneden sonra birşey olmadı. Geçen hafta da muayene etmedi doktor. Kanama veya su gelirse gelin dedi
Damla-22 HamdiyeDmr benimde bel ağrısıyla basladı nişan geldi bel agrım dayanılmıcak sıklıkla geldi ve kustum hastaneye gittim gittiğimde acıklık 7 cmdi yani bel agrınız coksa bi gidin derim nst felan bakarlar
Mervesmom1 HamdiyeDmr bir haftadır bende aynı şeyleri yaşıyorum belim çok ağrıyor gittiğimde ebe baktı açılmam 1 cm ve gelen akıntıymış su değilmiş
Tarikipek dilaradoyan 3 günde bir gelin dedi doktor ama ortada bir şey yokken hastaneye gidesim gelmiyor. Bebek hareketli ağrı sancı yok 🤷
HamdiyeDmr dilaradoyan Bugün gittim ama açıklık falan kontrol edilmedi sadece sancım çıktı hafif perşembe birdaha gel dedi öbür türlü ultrasonda suyun falan iyi dedi bu dediğim büyük parça da hastaneden geldikten sonra geldi