Zeynoo38 20.haftamdaydım artık düşük tehlikem azalmıştır diye ümit ediyordum..Kanamayla beraber rahimde açıklığımın olduğu ortaya çıktı serklaj işlemi yapılacaktı crp değerim yüksek çıktı düşmedi bir türlü işlem yapılamadı biranda suyum geldi hiç sancı yaşamadım hastanedeki odamda kendi kendime doğurdum resmen😞 O kadar içim acıyorki Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bi süreç...Artık diğer tarafta bi meleğim var koklayıp sarılamadığım😞
Zeynoo38 yyssmmnn saolun miyom vardı ilk zamanlar kanamalarım oldu ara ara ve geçmişti bi süre sonra..
Nurcin Zeynoo38 anladım. allah sabır versin... çok zor olmalı senin için. allah bir daha yaşatmasın bu acıyı
Irmakelizim06 Zeynoo38 başınız sağolsun umarım yeniden olur çocuğun sağlıklı şekilde kucağına alırsın kim ne dese boş bu durumda
merdumgiriz9 Allah sabır versin... dilerim kimseye yaşatmasın. İnşallah ilerde yine evladın olur sağlıkla kucağına alırsın. Dua etmek lazım ..
BeyzZaA Zeynoo38 Rabbim sabırını versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi yavrun olurda sağlıkla kucağına alırsın umarım çok üzüldüm ama sen üzülme dualarım seninle
Candy_liz Zeynoo38 Başınız sağolsun çok üzüldüm, rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder size..