umyahsen Flz-cner98 bazı sağlık sebeplerinden dolayı memlekete geldim doğum için o yüzden bir kere muayene oldum. Bugün ikinci muayenede gün verdi. Doğumdan iki gün öncede tekrar muayene için çağırdı.
mrsmerry AysimaBurak yaa keşke bi deneseydin normali zorlandığında sezaryen isterdin 😊 benim ilkin de açılmam olmadı çatım dardı o yüzden olmadı ama bence normali bi deneyin daha çabuk iyileşirsiniz hem🥰
HurremSultan sliya30 valla ya bir hunim eksikti az önce birde telefondan kocama saydırıyorum evdekilere bisey diyemediğim için.jfztjwtsj Allahtan atlattık yahu neyse şimdi güzel bir uyuyayım. Yıksa bayilcam vxststjstjs Allah rahatlık versin hepinizeeeeee🦋🦋💕🌸
Morkelebek26 sliya30 normalde tahmini 4 ocakta ama malesf riskli olduğumuz için 14 aralıkta doğuma alınacağım suanlik tarih bu ama heran herseyde olabilir ve ben aşırı korkuyorum 🙈
Burculi_ Flz-cner98 38.hafta bitinceye kadar bekleyelim dedi ben 12.12 istiyordum ama ozaman 38.hafta oluyo bebek gelmek isterse olur yoksa ne kadar kalırsa okdr iyi dedi
Enesinannesiaysel Nazendehanim bende 16aralik dogdum inshallah benimde bebegim ozaman gelir ama daha yakin gelicek gibi suanda 37+4 1-2haftaya gelir gibi inshallah sizinde hayirlisiyla gelir
sliya30 Nazendehanim dikiş var ama bnde kanama oldu diye kesi de atmışlardır bnce fark etmiyoruz nasıl oluyorsa 😁😁
reyhan12 sliya30 benimde 16 aralikta sezeryan, bi doğuruyum vucud olarak rahatliyim yanimda uyusun o kadar zor geciyor ki son gunler
Ezonunannesi16 Dkblz canım benimki nerdeyse 1 aydır doğum pozisyonunda. 21 aralığa kadar zamanı var dedi ama bakalım belli değil daha arada sancı vuruyo doguracakmis gibi hissediyorum filan bakalım ne zaman gelecek 🙂
Dkblz Ezonunannesi16 daha zamanı var gerçi ama benimde dönmediği için endişeliyim aslında iki hafta öncesine kadar baş gelişti sonra dönmüş şu an makat geliş dönmezse sezaryana gün vereceğim dedi doktor 39 hafta ya bakalım bekliyoruz inşallah zamanında gelir miniklerimiz