Taricat sliya30 ay son haftalar geçmek bilmiyor iyice de agirlastim 😬 yarın sezeryan günü almaya gidiyoruz biz de Aralık ortasinda olacak bakalım net tarihi yarım ogrenicez. Şaka Maka çok az kaldı kız 😂 senin normal mi olacak sezeryan mi?
Meliyyke sliya30 12 aralık sezaryen olacağım hayırlısı. Çok sıkıldım hiçbir şey hissetmiyorum zaman geçsin istiyorum sadece
sliya30 Taricat canım sağlıkla al kucağına benim şu an normal ilerliyor bir aksilik son anda çıkmaz ise normal Allah yardımcım olsun 😌❤️
Sadomazo860 Bizim günümüz belli değil ama Aralık’ta ilk çocuğum da 6 Aralık’ta doğdu belki kızımda aynı tarihle gelir
Ezonunannesi16 bende 36+6 yım az kaldı inşallah bı sorun çıkmazsa normal doğum olacak o yüzden net bı tarihimiz yok şu an için 🙂
Dkblz Ezonunannesi16 canım günlerimiz tam olarak aynı doktor gün verdi mi size şu tarihte doğum olur diye acaba ? Bir de bebeğiniz baş geliş mi benim henüz doğum pozisyonu almamış da
Flz-cner98 Taricat yarın bende 35+1 oluyorum kontrole gidicem devlet takipliyim acaba bana da gün verir mi sezeryan olucak
Taricat Flz-cner98 bence artık verir diye düşünüyorum birşey soylemezse bile siz hatırlatın net bir gün alın . Zaten kontrol 3-4 hafta arayla oluyor bir daha kontrole değil de doğuma çağırır sizi herhalde
Fidan_14 Meliyyke bende 12 aralığım senin normaı dogumun ne zaman yani kaç gun önceden oluyorsun sezeryan?
emirtosveannesi sliya30 36+4 normal doğum olacak inşallah heyecanla oğluşumun geleceği zamanı bekliyorum en hayırlı zamanda gelsin inşallah bebislerimiz💕
Flz-cner98 Taricat inşallah öyle olur 22 Aralık istiyorum 38+3 ken 22.12.22 tarihli olması için. Umarım kabul eder doktorum