kucukbirannee Kizlar bugün tam 20+0 im ama hissetmiyorum ya bebeğimi çok üzülüyorum siz hangi haftada hissettiniz bebişlerinizi❤️
Eldgrn kucukbirannee 18+2 de tekme yiyerek hissettim canım endişe etme 24. Haftaya kadar hissetmemek normal karşılanıyor yakında sende hissedersin
Ali-Kaanin-Annesi kucukbirannee 21 haftalıkken net bir şekilde içimde dönmesini kıpırdamasını hissettim şimdi de 35+2 olduk Allah’ım esirgesin yerinde durmuyor 😅❤️👼🏻
Ayse2906 18 de hissetim ama tam anlamadım 20. Haftamda sabahtan akşama kadar kıpır kıpır dı ilk defa bu kadar net hissettim
Ysmnrn kucukbirannee 17+5 ve su an ilk kez hissediyorum. Karıncalanma oluyor sankiiiii. Ahahaha ağlıcam 🥰🥰
Yuem0105 kucukbirannee bende 19 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim 3 gün önce pıt pıt hissettim başkada yok bende üzülüyorum hep aklım orda
birprensbirprensesannesi- kucukbirannee ilk gebelikse hissetmemrniz normal. 19haftalıkken damar atması gibi gaz sancısı gibi minik bir kıpırtı hissetmiştim yakında sizde hissedersiniz inşallah 🌸
Kiraz19 kucukbirannee ben 16 dan beri hissedyorum 22 oldum cok iyi hissedyorum ama disardan dokununca hissedilmiyor bende eşim hissetsin diye sabirsizlaniyorum
Ferahkabay Bende 15+5 haftalığım hissediyorum ama çok az minik kıpırdama sadece karıncalanma gibi sol tarafta uzandığı da hissediyorum