Miniminnacik Kızlar 58 ile hamile kaldım 31 haftalık gebeyim şuan asermelerim sayesinde 72 kiloyum 🫣🤭sizde durumlar nasıl? Oğlumda ise 73 ile hamile kalmıştım 93 le doğum yaptım sonra 53 kiloya kadar kilo verdim 2 senede yavaş yavaş 🤣
AsyaveAnnesiii Miniminnacik ben 43 ile hamile kaldım 20.haftada 47 kiloydum ama şuan 22.haftadayım yarın doktor kontrolüm var öğreneceğim sanki iki haftada aldım gibi 49 olmuşumdur hep ikişer gidiyor😅
Aaaysee Miniminnacik ben 57 idim 6 kilo falan verdim başta ama hamilelikte değil yani öğrenmeden verdim hamileliğimi öğrendiğim gün tartıldım 52 şu an 19 haftalığız 55 olmusum
Leyyacvkk Miniminnacik 78 kiloyla hamile kaldım 11 kilo verdim şuan 75 kiloyum 31 haftaligim 😂 insallah çok almam doğuma kadar ve doğumdan sonrada 😁
2bebisannesi58 Miniminnacik 20 haftaligim 1 kilo aldim ilk gebeligimde 57yle hamile kaldim 80 le dogum yaptim 10 ay sonra 62 kilo ya dustum geri hamile kaldim 🤣bu gebelikde ilk 2 kilo verdim suan 60 kiloyum acken tokken 61 🤣
Miniminnacik Valla hepinize maşallah bende yerimde saysam iyi olur kilo konusunda pek bı istahlandim yay🤣🤣🤭
Ebrarabla_06 Miniminnacik 38+6 haftalık olduk canım benim 61 le başladım bugün tartım kendimi 67 kilo olmuşum toplam da 6 kilo almışım bakalım kaç kilo ile kapatacam
beyzzsenturkk Miniminnacik bende 58le hamile kaldım 72cıktım bugun tartıda insallah dogumdan sonra gider doğuma kadar 80 kilo olmam diyorum 31+6yız
Miniminnacik beyzzsenturkk haftamız da aynı kilolarda inşallah canim bol yürüyüş karbonhidrattan ve fazla tatlıdan uzak kalsak olur gibi 🤣
ol_cay367 beyzzsenturkk hiç takma kafana bence kiloları 3.5 ay önce doğum yaptım 58 ila hamile kaldım 76 kg doğum yaptım. Şuan 63 kg inşallah o fazlaliklarda gider😂
beyzzsenturkk Miniminnacik karbonhidratı keseyim kesmesine ama deli gibi bu 3. trimester de tatlı yiyorum her aksam cikolata aşerir mi bi insan aksam yiyemesem gece kalkıp onu arıyorum cok tuhaf oldum hayatımda bu kadar tatlı yediğimi hatırlamıyorum 😂
Serifegg 70 ile hamile kaldım 76 kiloyum şu an 27+3 bebeğim 29+0 zannediyor kendini 1.290 kg kendisi var zaten 🐣🐣
Miniminnacik beyzzsenturkk aynı durum bende de var gece gece tatli düşkünlüğü başladı yiyip yatarsam olacağı o tabi🤣