isimyazmakzorunlumu Merveeakqnnn vücut kendini doğuma hazırladığı için bir de bebek de ağırlaşınca baskı yapar
1mucize Merveeakqnnn şu an bu ağrıyla okudum yazdığınızı bende nedenini bilmiyorum bu kaç gündür ara ara oluyor bende de
Emirsmomm Merveeakqnnn benimde ağrıyor genelde gün içinde çok yürüdüğümde veya temizlik yapıp yorulduğumda mahvoluyorum 😕
Eceninanne Merveeakqnnn bende oluyor 1 haftadır ya 25 haftalik hamileyim. Sen kaç haftalıksin canım. Korkuyrm ağrı oluyor genelde ama erken degilmi acaba bu ağırlar için
Merveeakqnnn Yatarken kalkarken asagi egilirken falan hafiften agiriyor 34haftaligim siz kaç haftalıksnz
Emirsmomm Merveeakqnnn doktora sorduğumda oradaki kaslar normalde çok çalışmadığı için ve artık bebek de baskı yaptığı için genişliyor dedi yani sen gün içinde temizlik yaptığında o kasları zorlamış oluyorsun dedi normal dedi gönderdi🫠🥺
Merveeakqnnn Eceninanne neyden oluyo bilmiyorum 30 hftalıkken basladi benım suan 33+5 deyim genelde asagiya egilirken oluyo yataktan kalkarken falan
Balkizin_annesi23 Merveeakqnnn 30+5 özellikle yere comeldigimde çok fazla ağrıyor ve bebek iki üç gündür aşağıdan tekmeliyor
Merveeakqnnn Balkizin_annesi23 aşagidan tekmelemesi cok normal bendede oluyodu cok bu ara olmuyo baya vajinadan tekme atiyodu
Sedamete Merveeakqnnn sebebini sormamıştım ama doktorum normal demişti 1 aydır sürekli olarak ağrıyor 29+4üm kalıcı galiba doğuma kadar Allah kolaylık versin hepimize 🙏🏻
Merveeakqnnn Sedamete aminn cok zor gercekten anne olmak ben oglumda böyle bişey hiç yaşamadm suan kızım olcak baya agir geciyo
Eceninanne Merveeakqnnn ya bende erken başlamış demekki . Erken doğum riskim vr inşallah ondan degildir
Sedamete Merveeakqnnn gerçekten çok zormuş benim ilk gebeliğim başıma gelmeyen kalmadı diyebilirim sürekli o sağlıklı olsun da diyorum çok tuhaf bir duygu canıma pisimdir böyle şeyler benden duyulmazdı ama annelik başkaymış 🤗
Acmom 38+3 benimde hem pelvic kaslarım son günlerde ağrıyor ilk çocuk olacağı için doğum habercisi mi bilmiyorum ama 37 sonrası doğum içinde egzersizlere tekrar başladım bundandır kaynaklı da olabilir her şey mümkün