SalihaHasan65 Arkadaşlar haftaya Sezeryan ile doğumum var banyoyu yıkarken düştüm kanamam oldu şu an yok ama içim işimi yiyor başına gelenler yazabilir mi ?? Dr doğumu beklemeyi uygun gördü ama ben çok stresliyim
benkosarim SalihaHasan65 başka bir hastaneye gitseniz daha iyi olmaz mı yani bir kişinin kararıyla bence çok sağlıklı bir şey değil kanama iyi bir şey değil gebelikte bir de düşmüşsünüz
9ay10gun SalihaHasan65 hastaneye yatirmadilar mi bebek plesantadan ayrılmış olabilir gözetim altında durmadiniz mi ? Bende düşmüştüm 32 haftalıkken bir gün hastanede yattım sürekli nts baglamislardi
SalihaHasan65 Yani doktorum nst ye soktu kalp atışı düzenli diye eve gönderdi kanamam da kontrol ettiğinde yoktu ama evde düştüğümde olmuştu kanama az diye mi acaba öyle uygun gördü
SalihaHasan65 Birde perinatoloji yani riskli gebelik uzmanı güvendim doktora inşallah bir şey olmaz dua edermisiniz lütfen
E34lif SalihaHasan65 içinin rahat etmesi için bir başka doktora daha görünebilirsin bence kuşkulanmaktan daha iyidir