Anne-oluyorum1 Kızlar 28. Haftadayim hareketlerinde azalma var normalmi 2 gündür eskisi gibi tekme atmiyo ama kimildadigini felan hissediyorum ne olur bı yardımcı olun bana
Ahuum Anne-oluyorum1 3 günde 5. Aynı konu. Bende açtım böle baslık sonra doktoruma koştum. Totosunu dönmüş beyfendı doktor bu zamanlarda normal dedi
Babytwo2 Anne-oluyorum1 27 deyim bende de var aynı durum . Hatta bugün kontrolüm vardı doktorum normal arada dedi .. forumda arattım bu haftalarda çok sık görülüyormuş bu azlık . Halbuki uygulama bugün “en hareketli döneme girdiniz “ yazmıştı tam tersi oldu
biranneadayi15 Anne-oluyorum1 @Ahuum @Babytwo2 kızlar bebişlerin hareketleri düzeldi mi acaba 6 gündür benimkinde tık yok dün nst iyi çıkmıştı ama hareket hissetmiyorum ben
Gamzesa Bende 28. Haftadayım benim bebişin de hareketlerinde azalma var ama bence normal büyüdükçe yeri azalıyor hiç hissetmesek sorun olurdu ama eskisi kadar olmasa da hareketlerini hissediyorum
Babytwo2 biranneadayi15 benim düzeldi canım . İnsallah senin de bir an önce normale döner . Stres yapma çok etkiliyor bence
Ahuum biranneadayi15 28 in başlarında çok minik ti zar zor hissediyordum. Şimdilik iyi . Eger iyi çıkmışssa korkma günün 18 ila 23 saati uyuyorlarmış zaten. Bendede eskisi gibi kıpır kıpır değil tabi. Arada bi net hissediyorum. Suyunu arttır biraz oda iyi geliyor
Anne-oluyorum1 biranneadayi15 benimkide düzeldi inşallah seninkide duzelir zaten doktorum normal dedi artık dedi buyuyo yeri daraliyo dedi
Ahuum Genel bişy soriyim bu kış ayında geceleri su gibi terliyorum. Kansulandrıcımı yada insülin mi yapıyor acep
biranneadayi15 Anne-oluyorum1 çok şükür şu an hiç hissetmeme durumu geçti çok azda olsa günde bir kaç kez hissediyorum vurduğunu bakalım toparlar benimkide inşallah
Ahuum Anne-oluyorum1 yaa , gece uyanıyırum su içindeyim. Sabah sırtım sırılsıklam .. gebelikten heralde