Melisasis Lala_ince_ ben istiyorum devlet hastanesinde yapıyorlar burda . 34. Haftadayım önümüzdeki hafta eğitimleri olacak ona göre karar vericem net
HurremSultan Lala_ince_ ben kendimi şey diye kandırıyorum. Ne fark ediyor zaten birsuru aci çekip dogurucam cok sacma😅😅😅😅 ne farkı olabilir ki falan zfjzzx inşallah yapan vardır da yazar bilgi olur sana da🤭 parası olan yapsın sonuçta parası var zgsnzgbxxbx
Maliefem HurremSultan suyun içinde normalde hissettiğin sanciyla aynı şeyi hissetmiyorsun ve suda acikliginiz daha da hızlı ilerliyor
Lala_ince_ Melisasis Devlet hastanesinde olduğunu bilmiyordum.Ben sorucam dr suda istiyorum diye bakalım ne diyecek. Ebe tanıdığım söyledi suda açılma fazla oluyormuş ve agrı daha az hissediyormuşsun😊
Melisasis Lala_ince_ nst de konuştuğum ebenin söylediği sancılarını suda çekip açılman tam olunca masada yine doğuma çıkacaksın ama detaylı bilmiyorum öğrencem nasıl yaptıklarını
Lala_ince_ Melisasis Ben gittiğim hastanede sordum suda doğuruyorsun ebe ve dr dışardan destek oluyor yönlediriyor çok heyecanlı😄
km16 Bende suda doğum yapacağım inşallah planımız bu şekilde. 2 arkadaşım yapmıştı çok memnun kaldılar girip çıkmamız bir oldu çok kolay falan diyorlar bakalım nasıl olacak🙄