Bebeklerim2p Merhaba güzel anneler 🌸 Nasipse 2. Bebeği istiyoruz 2 yıldır olmuyor fakat üstünde de durmuyorum pek oğlum daha 3.5 yaşında çünkü size danışmak istediğim konu ben ilk doğumu sezaryen ile yaptım şimdi normal doğum istiyorum vücudum müsait buna doktor öyle demişti özeldeydi ama şimdi devlet Hastanesi’nde kontrole gitmek istiyorum işinin eri normal doğuma daha yatkın bir doktor yunus Emre h. Olur şehir hastanesi olur fark etmez normal doğumu olması benim tercihim. Neden isteklisin diye sorarsanız da rahim kanseri olma riskim var genetik geliyor annem anneannem onun annesi o yüzden doktor bunu tavsiye etmişti ama olmadı bu yüzden normal doğum istiyorum ☺️ Önerilerinizi bekliyorum 💖
Birmelekannedi Bebeklerim2p yunus emre de Mehmet Kaya var bende onda takipliyim çok iyi bı doktor ve döndü hanım var ikiside gayet iyi
FYumrukaya Eskişehirliyim 6 haftalık gebeyim , kimle konuşsam kime sorsam Murat Şenol’un ismini verdiler nasipse cuma günü gidicez ilk muayenemize Ümit hastanesi Batıkent de , Rabbim şifanizı versin tez vakitte 🌸🤲🏻
Esved Ben murat beye gittim o kadar güzel ilgilendi ki anlatmam. 4+6 yım bugün cumartesi kontrole çağırdı kese için☺️ FYumrukaya
Esved İmkanınız varsa Murat beye gidin bir de Metin Acu var muayene ve tedavi fiyatı biraz tuzlu ama oda çok iyi bir doktor
Bebeklerim2p Esved İmkanımız var ilk doğumum ümit Hastanesi’nde oldu ama doktorum sezaryanci olduğu için istemiyorum birde devlette deneyeceğim doktorları normal doğum yaptırmak için çabalıyor en azından o yüzden devlet istiyorum ben ama eşim özele götürücek özelde EMİNE ELMAS ETİZ var o da çok iyi bir doktor ama kararsızım bende
Bebeklerim2p Esved murat bey en son tıp fakültesi Hastanesi’nde yedi tekrar ümit hastanesine mi geçiş yaptı