Tugba__- Merhaba anneler petekler yandı malum iyice kurudu ev gündüz cam açılıyor yine problem yok ama gece mahfoluyorum bide alerjik rinitim var 1.derece hapta kullanıyorum iyice kuruyor burnum öneriniz nedir hava makinssi aldim daha gelme başka varmi
-huzur53- Tugba__- benimde öyle sıkıntılarım vardı ama soğuk hava nemlendirici alınca rahatladım geceleri çok şükür
tugbacns Tugba__- ben nazalnem diye bir burun spreyi var onu kullanıyorum burun kuruluğu için beni bir nebze rahatlattı doktoruma sordum kullananilirsin dedi belki sizinde işinize yarar
Hulya2841 Tugba__- ay bu aralar bnmde öyle burnum bogazım kupkuru gecen senede olmustu peteğe iki tane suluk taktım bıde ıslak havlu koydum peteğin üstüne öyle havayı nemlendirmiştim bu aksamda öyle yapıcam artık iyi gelmişti
aogoya Tugba__- okaliptüs yağı aldım bende çok araştırdım bu konudan bende muzdaribim rahatlatıyor sanırım bayağı bi araştırmıştım hava temizleme makinesi bende aldım ki bayağı iyisinden aldım sanırım ben biraz fazla hastayım işime yaramadı Ama çözümü şunda buldum aslında çok sıcak olmamaşıymış oda birazcık üşür gibi olmakta fayda var en azından kuruma olmuyor hiç