Zeynep_61_70 gokce66 vallaha kuzum ben oğlum doğar doğmaz hastanrden cikmadan yapdirdim hemde hiç birşey hissetmedi iki güne iyileşdi şimdi 7 yaşında daha geçen ay sünnet düğünü nu yapdik ☺️🙈
Tugbakose-24 40 günlükken yaptrdım ilk günümüz bıle cok rahat gectı 5 gunde pipisi düzelmeye baslamıştı. Biz eski usul yakarak yaptırdk 3 yerden iple dikti. Ünlü bi hocaya yaptırdık dua ederek salavat cekerek yaptı. Dr salih salman
gokce66 esmanurum ben bi kez önlerinden geçtim sonrası bana kalmış aklıma koydum 40 i bile çıkmadan yaptırırım ben
gokce66 ilknur8484 arkdsm 1 haftalikken yaptırdı göbek bağı düşünce gel demiş doktor gitti yaptrdi bise de olmadı
Ozlm0916 gokce66 bencede ne kadar erken yaptırırsan o kadar cabuk iyilesir 2 yaşında felanda sünnet dügününü yapmayı düşünüyorum allah nasip kısmet ederse 😍🥰 özelde 1.500 yaptırdım sabah 11 den akşam 5 e kadar en zor saatlerimdi ama sonrasında hemen düzeldi agrıları hafifledi 🍼
Esmaarkk gokce66 tam 20. Gününde yaptırdık iyiki de yaptırmışız çok rahat geçti şimdi 4 yaşına girecek ikinciye hamileyim bunda da hemen yaptıracağım inan çocuk içinde anne içinde en uygunu hemen yaptırmak zaten gaz vs için ağlıyor
1Prens_annesiii gokce66 3 buçuk aylıkken yaptrdm. 3 buçukda yapıldı işlem akşam 7′e kadar kadar sürdü ağlaması sonrası normal yaşantıya devam ettik çok şükür 🙏
Biroglanannesiii 123esr_ Bez bağlandı canım doktor vazelin verdi bezine vazelin sürüyorduk her bağlama da öyle kapatıyorduk hiç huysuzlanmadı 4 5 güne de iyileşti
Biroglanannesiii gokce66 Yok canım düşünsene travma resmen biz bile alttan muayene olacağımız da geriliyoruz acır mı eder mi diye bu yaşlarda o çocuk nasıl kaldırsın böyle şeyleri