Buuusssrraaa Selam kızlaaar 😍 37. Hafta heyecan dorukta 2. Doğumum olacak ama ilkiyle aynı heyecan gerçekten 🫶 sizlerin günü belli mi sohbet edelim biraz 🤰🏻🤰🏻
kartanesi22 @Buuusssrraaa 37+3 teyim bu hafta sezeryan günü verecekler. İlk gebeliğim bende heyecanla bekliyorum 😍 Allah kolaylık versin hepimize 🙏
m060918 Buuusssrraaa ay benimde 1 aralıkta belli olacak bende 12 12 istiyordum aslında bakalım ne zaman diycek
1kedi1beybi Buuusssrraaa bize de bu tarihi doktorumuz tavsiye etti güzel olur diye 😅 aynı gün dogurucaz inşallah bir aksilik olmazsa🤪
280322- Benimde bugün 37+1 haftalık 38+3 de alalım dedi doktor . 7 Aralık yaaani eğer o güne kadar sancı ağrı olmazsa bakalim ilk bebek değişik duygular 👶🏻🤰
Buuusssrraaa 280322- yaa aynıyız ama ben sırf tarih 12/12 olsun diye bekletiyorum ama kararsızım yine de bi an önce de doğsun diye merak ediyorummm 😁
280322- Bide anestezi seçimleriniz nasıl oldu ben spinal dedim ama anestezi uzmanı son 5 dk kalaya kadar düşünebilirsiniz spinal tercihi çok daha konforlu dedi 👀
Emresra61 Buuusssrraaa benımde ıkıncı gebelıgım 37+3 teyız bugün günümüzü aldık haftaya çarşamba günü kavuşuyoruz ınsallah bebısımıze :)
tulaye Buuusssrraaa merhabaaa😊 benim de Allah’ın izniyle cuma günü olacak 2.12.2022😎 ilk bebeğim değişik duygular içerisindeyim korku mutluluk stres heyecan hepsi bir arada🐣
Muge_K tulaye bizimde 2 Aralık 12-1 arası. Aynı duyguları yaşıyoruz heyecan endişe korku hepsi var. Sağ Salim kucağımıza alalım insallah 🙏