ssalihaemin Bebekkkkkk Ay olmaz olur mu 🙈 36 +3 ile ilerliyoruz eğer tam zamanında gelmek isterse minik kuzumuz 24 günümüz var 🥰
Fundayakut Bebekkkkkk Bizim Şafak 66 oğlumla hem çok heyecanlıyım yaklaştığı için hemde üzgün doğsun sevip öpüp kokliyim istiyorum ama bir yandan da içimde hareketlerini çok özlüceğimin farkındayım karışık duygular 😅🥰
Yildizayz Bebekkkkkk son 90 günümüz kaldı Allah’ın izniyle günler azaldıkça bütün duygular karışıyor valla korku endişe merak heyecan rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin 🙏😍
Bebekkkkkk Fundayakut hamilelik çok kutsal birşey Allah kurtarsin inşallah hayırlisiyla kavusursin minişine 🥰💙
Bebekkkkkk Ayseseray25 bende salı olucam Allahin izniyle Allahım hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah rabbim kurtarsin 🥰🥰
Bebekkkkkk Yildizayz Amiiin insallah butun duygulari bir arada yasiyoruz resmen cok degisik bi piskoloji🥺🥰
Bedav Sude_ahdem bnde uygulamaya göre 1 kanala yerleşmesini bekliyorum inşAllah hayırlısıyla atlatırız
Bebekkkkkk Sude_ahdem Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah tez zamanda kurtulursun insallah 🤲🥰🥰
Ilaydasuat Safak 67 bir an once 36 37 haftayi gormek istiyorum hazirliklari herseyi cok guzel bi duygu anlatilmaz yasanir dedikleri buymuss🥰🥰🥰
Bebekkkkkk Seraykaraca yaaa kıyamam Allahım kurtarsin insallah benimde erken gelmezse haftaya bugun dogum 🥺🥰
Bebekkkkkk bhrckkk seninde cok az kalmis Allahim hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah 🥰🥰
Ali-Kaanin-Annesi Bebekkkkkk 35+3 olduk hayırlısı ise 34 gün var erken de olabilir bu stres sinir ile yinede Allah’tan hayırlısını diliyorum herşeyin hayırlısını versin rabbim hepimize de hanımlar 🤗❤️👼🏻
Bebekkkkkk Ebru-nil5 az kalmis heyecan cok degisik bisey heyecan varmi Allahim sağsalim bebeğini kucağina almayi nasip etsin insallah 🥰🥰
Burcumus Bebekkkkkk 37+4 üz saat 12den sonra son 6 🥰🤭 o kadar karışık duygular içindeyim ki tarif edemiyorum 💕
Bebekkkkkk Burcumus seni çok iyi anliyorim korku heyecan sevinc endise hersey bi arada Allahım hepimizi korusun sağsalim bebeklerimizi kucağimıza alalm insallah 🥰🥰