Pemberuya Kızlar henüz 5 haftalığım normalde suyla pek aram yok ama gece bile sürekli uyanıp su içiyorum o kadar susuyorum ki sizler de böyle misiniz ya da böyle miydiniz neden olur acaba belki de normaldir bilemiyorum sormak istedim
1erkekkannesiiii Pemberuya sekeriniz mi var acaba? Doktor muayenesinde söyleyin açlık tokluk şekere bi bakarlar ben su görünce midem kalkıyordu 🥺
Semaa34 Pemberuya bende aynı durumdayım 5 haftalık hamileyim ve sürekli su içiyorum tuvalete de sık çıkıyorum ama iyi bişey diyolar bu duruma
Pemberuya 1erkekkannesiiii ilkinde bende öyleydim bulanıyordu midem Sudan ama bunda tam tersi şekerimde normaldi ama🤦🏼♀️ Yine bir gidince sorayım dr a
Yatadyes001 Valla iyi mi kötü mi bişe diyemem çünkü her bünye aynı değil. Normalde aşırı su tüketen bi insandım 6+2 haftalık gebeyim zoorrrla içiyorum suyu. Midemi bulandırıyor 🤦🏼♀️ Eğer şeker vs. Yoksa bence şanslısınız su sağlıktır çünkü
Pemberuya Yatadyes001 ilk gebeliğimde yoktu şeker o 8 hafta sürdü canım bunda da çıkmadı sanırım olsa söylerdi sanırım ama🤷♀️ Bilemiyorum yine bir kontrole gidince sorayım
Livaa12 Gebeligimin başlarında bende öyleydim inanılmaz su içiyordum . İcim yaniyodu resmen . Şekerim falan yok ama hersey yolunda ilerledi smdide içemiyorum tam tersin , mide sıkıştıgi icin 😊