Frhnn Ben 35.haftamda doğum yapıcam bebeğimin karın çevresi gelişmediği için kuvezde kalacak kıyafet lazım olur mu acaba doktor kıyafet getirir götürürsün dedi ama kuvezde giyilmiyor diye biliyorum beni aydınlatabilir misiniz
baby3_ Frhnn bende kıyafet olmuyor diye biliyordum. Bez ıslak mendil sütünü götürüyorsun diye biliyorum
Fatovebebegi Frhnn sadexe bez,ve,ıslak mendil benim oğlum da ıkı gun kuvezde kaldı kuvezım,ısısını ayarlıyorlar sıcak oluyormus
Ahsenmom Frhnn Sadece bez ve ıslak mendil, şapka ile yatıyorlar zaten kuvözde onuda hastane temin ediyor.
srcataby Bizden emzik , bez , şapkası ve anne sütü yoksa mama bu kadar. Kıyafet giydirilmiyor. sarılığa karşı zaten ışın veriyorlar vs
sedaa_aa Frhnn ablam erken doğum yaptığında küvez için kıyafet bez ıslak mendil süt istemişlerdi hatta şimdi baktım küvezde alt üst takım şapkayla fotoğrafları var yeğenimin
Beyza44 Frhnn kuvezde değil ama yoğun bakım da kaldı bebeğim sadece bez ıslak mendil emzik pişik kremi ve eldiven vermiştik sadece çıkacağı gün kıyafet battaniye falan istediler onun dışında çıplak yatiriyorlar ❣️💐
Deletedmom_33 Frhnn Ben sade sagdigim sütü götürdüm sabah ve akşam. Başka birşey goturmedim. Özel hastaneydi