Yaycocugu Melo11 bugun kontrolum vardi benimde 2 cm açıklığım varmış ama sancı pek hissetmiyorum ara ara kasılmam oluyo sadece Ne zaman başlar doğum acaba? 39+1 haftalığım
Ceyo93 Sarel neden böyle bişey yapılıyor ki benim de kızım 3 hafta ilerdendi ama 41 bitti öyle doğum yaptım şuanda oğlumda aynı 38 haftalık oldu 2 haftada önceden gidiyor yine bekliyoruz
Sarel Ceyo93 kilosu kaçtı sizin. Benimkinin kilosunu 4200lerde veriyor. Haftada yarım kilodan fazla alıyor neredeyse ve suyu sanırım ancak yeter seviyede şu an
Rumiars Nazli18 canım benim 37. Haftada nisanım geldi 2 cm açıklık olmuştu 37+4te doktoruma doğumu başlatalım dedim çünkü hemsirem bebek harekwtleri çok güçlü değil dedi tedirgin olduk doktorum da kabul etti dil altı ile sancimi düzenledi Ogün 4 5 saat içinde doğurdum suyumu da Dr. Patlatmisti. Ama açılma yoksa bebek hareketleri iyiyse sanmıyorum başlatsın
Birmeleginannesi32 Ben 37+5 te 1 cm ile gittim araya bayram tatili girecekti doktorum gidiyordu 10 gün yoktu gitmeden doğumumu suni sancıyla başlattı
Nazli18 Birmeleginannesi32 yaa gerçekten mi normal doğum oldu değil mi uzun sürdü mü peki 1 cm açıklık çok az çünkü
Mlssaseker Nazli18 2 cm açılmam var, riskli bi gebelik geçirdim. 26. Haftamda suyum sızdı, gıda zehirlenmesi yaşadım, rahim boyum kısaldı ve 30. Haftamda bir parmak açıklığım vardı. Sıkı takip ile bu haftaya kadar getirdik. Bu hafta da doğum artık
cukulataannesi Nazli18 37+6 da normal muayeneye gittim çatı muayenesi yaptı. Gece sancılandım öğleden sonra doğurdum. 38+0 da yani. Beni çatı muayenesi tetikledi. Ama açılmam yavaştı. Hala şokunu atlatamıyorum😂 çünkü o gün çarşıya gidip çikolata ve incili taç alacaktık. Saçaklı saçaklı çıktım doğumhaneden🥲😂 tüylü terliğimi de giyemedim 😬
Mehtapca06 Nazli18 ben denedim olmadi 😂 yani başlattık dogmayinca is sıkıntıya gidiyordu çıkış yaptım
Ceyo93 Sarel 41de doğan ilki 3090gr dı 2. Oda 41 haftalık 4100 gr şuan ki 4 4 buçuk arası olacak dedi doktor