Zeynep_61_70 Kizlar bugün 26 hafdalik olduk ve bugun burnum kanadı gündüz az önce yine kanadi normal bir durumudur bu duurmu yaşayan varmı nolur cvp verin korkuyorum
baby3_ Zeynep_61_70 gebelikte burun kanaması burun tıkanıklığı diş eti kanamaları çok olur. Ama tansiyon takibi de yapın riske atmayın
Leilani Zeynep_61_70 benim her gün burnum öyle bir kanıyor ki şaşırsın ama doktor normal diyor hamilelikte daha sık kanayabiliyormuş dedi
Zeynep_61_70 Meresss tansiyon aleti de yok ki canım benim evde doktor da uzakda çocuk evde uyuyor napicami şaşırdım
Meresss Meresss anladım canım bi ara bi kaç gün ölç bakalım tansiyonunu geçmiş olsun benim nedensiz olurdu hamilelikte
Zeynep_61_70 Leilani ay bugün iki kere olunca ilk defa öyle korkdum ki ama damla damla geliyor çok değil.
Leilani Zeynep_61_70 Bende sanki çeşmeden su akar gibi kan akıyor 😣 bende biraz korktum ama normalmiş doktora göre 🤷🏻♀️
mervebeklevic Zeynep_61_70 normal canım benim 1 hafta kanadı bir de griptim her yıkamam da oluk oluk yani. Ama dert etmedim hic aklıma kötü bir şey gelmedi yıkamaktan diye düşündüm bir de internette damarlar hasssas oluyor diye okumuştum 1 hafta sonra geçer evham yapma baska belirtin yok ise
Zeynep_61_70 mervebeklevic çok sağol canım benim ♥️ vallaha yok tansiyonum normal 12 ye 7 başka da belirti yok Allah’a şükür
EmineDefneGokce Zeynep_61_70 ilk kızımda olmuştu çok korkmuştum meğer normalmiş Gebeliğim bu sabah kan geldi ilk kez 29+6 Çok normal ama
Fincan Ben genel olarak yaz kış burnu alabilen bir insanım ve son zamanlarda sümkürdüğüm zaman kanama oluyor. Normal yani bunlar. Kılcal damar yapısı kan hacmi her şey değişiyor vücutta.