CmreKsidar Merhaba 21 haftalık hamileyim 2 gündür vajina da kalp atması gibi seyirme oluyor sanki bebek tekme atıyor gibi. Normal de karnımda da hissediyorum arada hareketlerini ama vajinada 2 gündür oluyor acaba tehlikeli mi herhangi bir sıkıntı olabilir mi ?
baby3_ CmreKsidar benimde hep oluyor 26+5 im . Dönüyor bebek yada büyüyor . Kanama sancı şiddetli ağrı yoksa korkma dedi doktor
EfnanUmay23 CmreKsidar bende de aynı durum var 😫 doktor normal dedi.kizim ters bide aşağıda çok daha fazla baskı oluyo donemiyorum oturunca kalkamıyorum çok zor 24 haftalık şuan ilerde ne yapcam bilmiom 😟
Bebekkkkkk CmreKsidar bende alttan çok hissediyordum hala hissediyorum dahada guclu oluyor buyudukce heryerden hissettiriyor kendini 😂
Zuzu6901 CmreKsidar kalp atar gibi olması hıçkırık kuzum 😂🙈 minnoşlarimiz artık bol bol hickirmaya başlıyorlar 😍
CmreKsidar Bebekkkkkk hissedene kadar sabredemiyordum ne zaman hissetcem diye sağolsun bebisler gümbür gümbür belli ediyor kendini ☺️
CmreKsidar Zuzu6901 yani karnımda hissediyordum ama vajinada böyle hissetmemiştim bi endişelendim birde stresli bir iki gün geçirdim teşekkür ederim içimi rahatlattınız ☺️
Nazli-61 CmreKsidar benimde ilk hareketleri öyleydi 16. Haftada çok çok hafif şekilde şimdi 21. Haftadayım daha güçlendi
CmreKsidar Nazli-61 yani ben 12 haftadan beri karnımda pıt pıt hissediyordum ama vajinada böyle baskı tekme gibi hissetmemiştim endişelendim acıkcası